Боб с Наденица в Гювеч

Разгледай всички 74 авторски предложения относно боб с наденица в гювеч в Готвач.бг.
Новогодишен гювеч с 2 вида меса и наденица
2
, моркови, арпаджик, картофи, наденица, зелена чушка и накрая полейте със белените домати, които леко ги намачкате, отново олио и подправки. ...
Пържоли с пилешки бутчета и наденица в гювеч
гювеча редувайте ред пържоли, бутчета, наденица, картофи, праз, гъби, скилидки от чесъна, сланина нарязана на тънко и резени лимон. Така докато...
Боб с бекон, сланина и лук в гювеч
оставяме на една страна водата, а бобът поставяме в гювеча. В тиган поставяме малко олио и запържваме сланината, която предварително сме нарязали...
Пушени свински ребърца със зрял боб в гювеч
Накиснете боба във вода от предната вечер. Нарежете лука и чушките на кубчета, а моркова на кръгчета. Сложете зеленчуците в глинения гювеч и...
Боб с наденица на фурна с лека запръжка
чубрицата, черния пипер, кимиона, джоджена и солта. Разбъркайте хубаво и махнете бобa от котлона. Изсипете го в тава и към него прибавете нарязаната ...
Гювече с кайма, зелен боб и сирена
Запържете каймата в малко олио. Добавете намачканите домати, нарязаните чушки и зеления боб. Прибавете подправките и свалете от котлона...
Свински котлети с боб и картофи в гювеч
на кубчета картофи и сухите чушки. Затваря се с капака и ястието се готви на 180 градуса за около 1 час и 30 минути. Прибавя се свареният боб...
Свинско с боб, яйца и кашкавал в гювече
2
пюрето, брашното, червения пипер и налейте вода. Прибавете сварения боб и оставете ястието да поври около 25-30 минути или до омекване на...
Боб
приготвят едни от най-истинските български ястия. Боб яхния, боб чорба, пълнените чушки с боб, салатата от боб, бобът с ...
Гювеч
1
Посолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно...
Сръбска наденица
Махаме ципите и жилите на месото и нарязваме на кубчета. Нарязваме сланината и нея смиламе. Поръсваме с подправките и се оставя 12 часа на...
Луканкова наденица
Цялото месо трябва да е почистено от жили и студено. Кимионът и чернияъ пипер са прясно смлени. Нарязваме месото на не много големи парчета...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: