Как се Прави Галета

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно как се прави галета в Готвач.бг.
Как се прави желе?
Как се прави желе?
Десертите от желе, както и желираните ястия са изключително ефектни. Добрата новина за всички начинаещи домакини е, че те се приготвят много...
Как се прави лате?
Как се прави лате?
знаем как точно се правят различните видове кафе. Кафе лате се прави изключително лесно. За приготвянето му са нужни само кафе еспресо и ...
Как се прави капучино?
Как се прави капучино?
стомана, за да няма примеси от никакви други аромати. Това общо взето са най-важните правила за приготвянето на капучино. Вижте и как да си го...
Как се прави паприкаш?
Как се прави паприкаш?
Паприкашът е едно от основните зеленчукови консерви, които се приготвят за зимата. Тя се състои от нарязани пиперки и червени домати, които...
Как се прави бозата?
Как се прави бозата?
в Османската империя. В миналото бозата се е правила от просено брашно. Тя е била приготвяна, като първо се е препичало брашното, а след това...
Как се прави крокан?
Как се прави крокан?
Кроканът се използва широко в сладкарството, най-вече като ефектна украса за различни видове торти и сладкиши. Самото му наименование идва...
Как се прави спържа?
Как се прави спържа?
от всички класически български ястия, а да обясним с подробности как се прави спържа е задачата, с която се нагърбваме още сега с удоволствие...
Как се прави петмез
Как се прави петмез
Повечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от...
Галет с тиквички и патладжан
Галет с тиквички и патладжан
6
. Вие го направете, както ви харесва. Прегънете краищата на кръга навътре, за да затворите галета. Печете в загряла на 200 градуса фурна до...
Галет с гъби и чесън
Галет с гъби и чесън
1
От продуктите за тестото замесете меко тесто и го оставете да престои 30 минути. Загрейте фурната на 220 градуса и в леко набрашнена повърхност...
Галет с праскови и бадеми
Галет с праскови и бадеми
нарязани бадеми. Изпечете плодов пай на 180°C в предварително загрята фурна с вентилатор до приятен загар. Охладете изпечения галет с праскови ...
Галет с гъби и яйца
Галет с гъби и яйца
поставя парче галет в подходяща чиния, а отстрани се прибавя купичка настърган сирене Грюер. Може и да се поръси по време на изпичане на яйцето, по ...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: