Маринована Сланина

Разгледай всички 74 подбрани съвети за маринована сланина в Готвач.бг.
Мариновани джанки
Мариновани джанки
Измиваме джанките. Обелаваме големите глави с чесън. Преценяваме колко буркани ще са ни нужни и правим марината. Кипваме марината. Във всеки...
Мариновано сирене
Мариновано сирене
1
Нарязваме сирене на кубчета с размери 2 см. на 2 см. Използваме твърдо сирене. Измиваме си 2 бурканчета от 300 г и 1 бурканче от 260 г...
Мариновани яйца
Мариновани яйца
2
бурканите. Изстиналите буркани се прибират в хладилник. След около 10 дни-2 седмици яйцата са се мариновали и може да ги хапвате. Към ...
Мариновани лимони
Мариновани лимони
Лимоните се измиват в гореща вода и се нарязват на кръгчета с дебелина половин сантиметър. Чесънът се реже на тънки резенчета. В голям буркан...
Мариновани зеленчуци
Мариновани зеленчуци
Бланширайте в подкиселена и подсолена вода краставичките за 2-3 минути. Бланширайте и карфиола, лука, зеления фасул и морковите. Разпределете...
Мариновани маслини
Мариновани маслини
В подходящ съд смесете микса от маслини, маринованите чушлета и леко пресованите скилидки чесън. Овкусете с резене, мащерка и половин лимон...
Мариновани стриди
Мариновани стриди
Отворете черупките на стридите и ги извадете. В дълбок съд смесете стридите, ситно нарязания пресен лук, сол и черен пипер на вкус...
Мариновани кюфтенца
Мариновани кюфтенца
Месото се смила. Може да се използва и готова кайма. Смесва се с накиснатият и отцеден в млякото хляб, лукът, солта, черният пипер, яйцето и...
Мариновани шницели
Мариновани шницели
Нарежете месото на четири шницела. Сложете ги в стъклен съд и залейте със смес от олиото, виното, ригана, счуканите чесън и черен пипер...
Мариновани печурки
Мариновани печурки
5
Гъбите се измиват и нарязват само най-големите. Всички съставки се смесват, кипва се, прибавят се гъбите и се вари до лекото им омекване...
Маринован Зарган
Маринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за...
Маринован заек
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: