Паста с агнешки кюфтенца

Паста с агнешки кюфтенца

0

Преди да сварим пастата, приготвяме продуктите за каймата. За целта смесваме сухите подправки - риган, майорана, канела, сол и черен пипер с...

1

Паста Шмеркезе

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно паста шмеркезе в Готвач.бг.
Домашна паста Папарделе

Домашна паста Папарделе

цвеклото също оцветява пастата, като я обогатява с минерали и полезни вещества. Жълта паста ще получите, като към брашното прибавите куркума. Тя ще подсили вкуса на тестото с характерен аромат....

Паста с рикота

Паста с рикота

е солен, може и да не добавяте допълнително сол. Сварената според указанията на опаковката паста добавяме към соса и оставяме минута -две...

Пасти гъбички

Пасти гъбички

Бишкотите се разрязват на две части. Кравето масло се разбива на пухкав крем с пудрата захар. Прибавят се един по един жълтъците и лимоновата...

Паста Критараки с кайма

Паста Критараки с кайма

вода сипваме пакета паста Критараки. Сваряваме, прецеждаме пастата и сипваме при каймата. Добавяме топеното сирене и половината кашкавал и...

Пай с Пакери паста

Пай с Пакери паста

отцедена паста се обърква с настъргания пармезан, след което тръбичките се подреждат изправени в намазана с масло тавичка с подвижен борд. В...

Италианска салата с паста

Италианска салата с паста

Сваряват се макароните в подсолена вода и се отцеждат, сипват се в купа. Киселите краставички се нарязват на кубчета, колбасът също, и...

Млечни пасти

Млечни пасти

8

крем. Отгоре поставете втория блат. Полейте го с останалия сироп и разпределете с останалото количество крем. Нарежете на правоъгълни пасти. Ако обичате сиропирани сладкиши, то това е вашия десерт. Опитайте!...

Маслинова паста с чесън

Маслинова паста с чесън

Маслините се сипват по няколко върху дъска за рязане и се притискат леко с нож или с долната част на чашка (костилките излизат по-лесно), след...

Салата със зелена паста

Салата със зелена паста

Тиквичките се измиват и се настъргват. Зеленият лук се нарязва на ситно. Пастата се пуска в кипяща подсолена вода и се вари до омекване...

Паста със зелен фасул

Паста със зелен фасул

В сгорещения зехтин са запържват на умерен огън лукът, чесънът и ментата около 10 минути до омекване на лука. Прибавя се зеленият фасул посолява...

Паста Ел Папилопе

Паста Ел Папилопе

Чесънът са запържва в 2 супени лъжици зехтин. Изважда се и в зехтина се прибавят изцедените от консервата домати, които се запържват 20 минути...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: