Френски Кроасани с Масло

Прегледай всички 74 избрани предложения относно френски кроасани с масло в Готвач.бг.
Френски Франзели
Френски Франзели
1
Маята и захарта се разтварят в 300 мл. топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата...
Френски сладолед
Френски сладолед
1
. Оригиналната рецепта на френския сладолед се приготвя със сладко от смокини, но по желание може да използвате и друго....
Френски сандвичи
Френски сандвичи
2
масло. Върху всяка сложете по парченце сирене и поръсете с малко розмарин. Отгоре сложете кръгче домат и завършете с маслина или аншоа...
Френски сос
Френски сос
Разбъркайте майонезата с черния пипер, доматеното пюре, сол на вкус, лимоновия сок, бялото вино и горчицата. Френският сос е подходящ за ...
Френски флан
Френски флан
Кипнете прясното мляко. В отделен съд разбийте яйцата със захарта на пяна, добавете разтопеното масло и ванилиите. Постепенно добавете брашното...
Френски пралини
Френски пралини
3
Начупете бадемите и ги сложете на леко намазнена хартия за печене. Изсипете захарта и водата в много малка тенджерка и загрейте внимателно докато...
Френски понички
Френски понички
1
Кипнете водата с маслото, солта и захарта. Щом кипне, добавете брашното наведнъж и и разбивайте сместа интензивно. Продължете да разбивате още 1...
Френски предястия
Френски предястия
1
Предястията са много важна част от ритуала на хранене за французите. Едно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер...
Крем карамел с кроасани и ягоди
Крем карамел с кроасани и ягоди
кафявата захар и като е готов карамелът нарязаните кроасани на филийки ги редим върху карамела. След това ги заливаме с яйцата и прясното мляко...
Кекс с кроасани и крем карамел
Кекс с кроасани и крем карамел
1
нагрявайте, до получаването на гъст златен карамел. Докато е горещ още карамелът, го разпределете равномерно върху накъсаните кроасани...
Кроасани от многолистно тесто със сладък пълнеж
Кроасани от многолистно тесто със сладък пълнеж
2
краища да се виждат. След последното сгъване тестото се охлажда за минимум 30 минути. Тестото ще бухне леко. Кроасаните се оформят, като...
Крем карамел с два вида кроасани
Крем карамел с два вида кроасани
Карамелизирайте 100 гр. захар в тавичката, в която ще правите сладкиша. Нарежете кроасаните на кръгчета и ги наредете върху топлия карамел...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: