Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гозби с Пиле

Гозби с Пиле

Открий всички 99 подбрани съвети за гозби с пиле в Gotvach.bg.
Пиле пикантПиле пикантИзмийте пилето, набоцкайте кожата с вилица. Разтопете маслото и в него прибавете доматеното пюре, пасирания чесън, червения лют пипер, настърганото...
Дяволско пилеДяволско пиле
1
Срежете пилето по две на дължина, като направите разреза на гръдната кост. Обърнете го и леко го притиснете към масата. Смесете зехтина с черния...
Пиле малигатониПиле малигатони
След това извадете кубчетата пиле и ги отцедете добре. Запазете бульона....
Пиле ТикаПиле Тика
Нарежете пилешкото на парчета с големина 3.5 см. Накиснете предварително за 1 нощ 30 дървени шишчета в студена вода. Пасирайте в кухненски робот...
Тосканско пилеТосканско пиле
Сложете пилето да се изпържи, докато хване златиста коричка. Извадете го. В тигана прибавете лука и чушките и ги изпържете, докато омекнат. Върнете...
Испанско пилеИспанско пиле
Намажете пилешките бутчета със сол и червен пипер. Загрейте зехтина в тиган. Сложете вътре пилешките бутчета с кожата надолу и пържете. Загрейте...
Пиле лучникПиле лучник
Разпределете плънката с ориз, отгоре порционираното пиле, което по желание може да обезкостите предварително....
Огнено пилеОгнено пиле
Пилето се нарязва на порционни парчета. Посолява се, поставя се в тенджера заедно с наситнения кромид лук и кориандъра и се залива със студена вода...
Лятно пилеЛятно пиле
2
Изплакнете пилето и го нарежете на порционни парчета. Зехтинът се загрява и пилешкото месо се запържва до готовност. Изважда се и се прибира на топло...
Пиле задушеноПиле задушено
2
Поръсете с червения пипер, посолете и сипете върху парчетата пиле....
Пиле плакияПиле плакия
Парчето пиле добре се измива, залива се с гореща вода, ако искате можете да си го посолите....
Пиле ТабакоПиле Табако
5
Разрежете пилето през гръбнака и го отстранете. Начукайте месото леко, поръсете с черен пипер, натрийте с чесъна, сол и го сложете в съд със сгорещена...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: