Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле пикантИзмийте пилето, набоцкайте кожата с вилица.
Разтопете маслото и в него прибавете доматеното пюре, пасирания чесън, червения лют пипер, настърганото...
Дяволско пилеСрежете пилето по две на дължина, като направите разреза на гръдната кост. Обърнете го и леко го притиснете към масата.
Смесете зехтина с черния...
1
Пиле Тика
Нарежете пилешкото на парчета с големина 3.5 см. Накиснете предварително за 1 нощ 30 дървени шишчета в студена вода.
Пасирайте в кухненски робот...
Тосканско пиле
Сложете пилето да се изпържи, докато хване златиста коричка. Извадете го. В тигана прибавете лука и чушките и ги изпържете, докато омекнат. Върнете...
Испанско пиле
Намажете пилешките бутчета със сол и червен пипер. Загрейте зехтина в тиган. Сложете вътре пилешките бутчета с кожата надолу и пържете.
Загрейте...
Пиле лучник
Разпределете плънката с ориз, отгоре порционираното пиле, което по желание може да обезкостите предварително....
Огнено пиле
Пилето се нарязва на порционни парчета. Посолява се, поставя се в тенджера заедно с наситнения кромид лук и кориандъра и се залива със студена вода...
Лятно пилеИзплакнете пилето и го нарежете на порционни парчета. Зехтинът се загрява и пилешкото месо се запържва до готовност. Изважда се и се прибира на топло...
2
Пиле плакия
Парчето пиле добре се измива, залива се с гореща вода, ако искате можете да си го посолите....
Пиле ТабакоРазрежете пилето през гръбнака и го отстранете. Начукайте месото леко, поръсете с черен пипер, натрийте с чесъна, сол и го сложете в съд със сгорещена...
5
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: