Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италианска Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италианска Мусака

Италианска Мусака

Разгледай всички 12 авторски предложения относно италианска мусака в Gotvach.bg.
Италианска мусака с тиквички и картофиИталианска мусака с тиквички и картофиИталианска мусака с тиквички и картофи е вкусно и здравословно ястие, което можете да приготвите в делничните дни и да сервирате на празничната трапеза...
Италианска мусака ПастициоИталианска мусака Пастицио
17
Запържват се лукът и чушката, добавят се чесънът и каймата и се пържи. Прибавят се настърганите домати и виното и се оставя да поври. Прибавят се...
Мусака с месоМусака с месо
2
Нарязваме месото на малки парчета и го задушаваме леко в тиган. В тава изсипваме месото и добавяме подправките. Обелваме, измиваме и нарязваме...
Мусака в гювечМусака в гювеч
Пека мусаката около час и половина във фурната на 180 градуса....
Мусака с рибаМусака с риба
Рибата се сварява в солена вода и се обезкостява. Докато рибата се вари, картофите се белят, мият и нарязват на колелца. В тава за печене се нареждат...
Мусака с празМусака с праз
Запечете мусаката във фурната....
Мусака с елдаМусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер. Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
Мусака с карфиолМусака с карфиол
Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....
Мусака с фусилиМусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките. След като се сгъсти...
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
Мусака в ЗонатаМусака в Зоната
Залейте готовата мусака и печете на горен реотан до зачервяване. Сервирайте с любима салата. Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: