Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да се Храним Бавно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се Храним Бавно

Как да се Храним Бавно

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как да се храним бавно в Gotvach.bg.
Как и защо да се храним бавноКак и защо да се храним бавноДа се научим да се храним бавно е една важна стъпка от промяната....
Причини да се храните по-бавноПричини да се храните по-бавно
2
Доброто храносмилане е още една причина, поради която е добре да се храните бавно....
Защо е по-добре да се храним бавно?Защо е по-добре да се храним бавно?
Но учените препоръчват, за да не преяждате, да се храните на малки порции и много бавно....
Как да се храним бавно и защо трябва да го правимКак да се храним бавно и защо трябва да го правим
Защо трябва да се храним бавно?...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Храните, които бавно ни убиват!Храните, които бавно ни убиват!
2
Богати на различни неприемливи и нездравословни добавки, те бавно ни унищожават....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите. Яхнията се вари до готовност....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Бавно печена сьомгаБавно печена сьомга
Бавно охладете сладкия сос, добавете скълцаните ситно червена люта чушка и кориандъра. Поднесете порция сьомга, залята с чили соса....
Бавно печено агнешкоБавно печено агнешко
Месото е най-добре да се подготви от вечерта, на сутринта само го извадете....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: