Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво е Топинг в Кулинарията
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Портокалов топинг
Може да използвате този портокалов топинг както за сладкиши, така и за ястия с пилешко, пуешко и патешко....
Топинг от ягоди
Варете и махайте пяната, След около половин час свалете готовия топинг от котлона и насипете в стъклени бурканчета....
Студен ягодов топинг
Охладете топинга и ако искате можете да го пасирате, за да стане гладък или го оставете така. Сервирайте с палачинки, мелба или сладолед....
Топинг от мента
Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....
Медът в кулинарията
Медът е изключително полезен и често се използва в кулинарията, тъй като придава на ястията чудесен вкус....
Ванилията в кулинарията
Ванилията се добавя в различни десерти. Правят се и алкохолни напитки с ванилия. Ако добавите ванилия в пудра захар, се получава много нежна и ароматна...
Ябълков сладкиш с топинг
Топинг: с тел за разбиване се смесват пудрата захар и маскарпонето. Нанася се равномерно върху сладкиша и се заравнява....
Домашен топинг от череши
Получава се среден на гъстота топинг, подходящ за торти, сладоледи и много други.
Домашният топинг от череши е готов....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: