Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печена Пастърва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печена Пастърва

Печена Пастърва

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за печена пастърва в Gotvach.bg.
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасулГовеждата пастърма с фасул е готова....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Страхотна пастърма!...
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
7
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Омлет с пастърма и кашкавалОмлет с пастърма и кашкавал
Още докато яйцата са полутечни, се поръсва с предварително настъргания кашкавал и с тънко нарязаната на пастърма....
Сушена домашна пастърма с подправкиСушена домашна пастърма с подправки
5
Готовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
Говежда пастърма с ароматни подправкиГовежда пастърма с ароматни подправки
Почистваме говеждото месо, ако има ципи и го нарязваме на парчета по 2-3 см. дебелина. В подходящ съд разстиламе сол. Подреждаме парчетата говеждо...
Салата с пастърма и телешки езикСалата с пастърма и телешки език
Салатата с пастърма и телешки език овкусяваме със сол, олио лимонов сок или дресинг по-желание....
Бърза пица с пастърма и варени яйцаБърза пица с пастърма и варени яйца
Подреждаме парченца пастърма и отгоре резенчета варени яйца. Поръсваме с настърган кашкавал и подправка риган....
Хапки с розички от пушена сьомга, пилешка пастърма и крема сиренеХапки с розички от пушена сьомга, пилешка пастърма и крема сирене
Трудната част - вземете лентичка сьомга /пастърма и внимателно започнете да го завивате до получаването на розичка....
ПастърмаПастърма
30
След 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: