Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Червено ВиноЧервените вина се приготвят от цели плодове, поради което съдържанието на полифеноли в тях е доста по-високо....
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
18
Скариди за червено вино
Изключете, прехвърлете в подходяща чиния скаридите за червено вино и поръсете с пресен магданоз....
Негърче с червено вино
Докато е топло, Негърчето с червено вино се залива с отделената какаова глазура....
Пиле с червено вино
Загрейте 2 с.л. от зехтина в тенджера и изпържете гърдите за около 5 минути. Отцедете ги на кухненска хартия.
Нарежете лука и го изпържете, добавете...
Октопод в червено вино
Задушете октопода в тиган с вода и 1/4 от лука и дафиновия лист за 1 час.
Докато октоподът се вари, сложете доматите във вряща вода за 30 секунди...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: