Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости за Печене на Погача
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при печене на питаЗа да се опече добре питата, я печете в предварително загрята фурна на 230 градуса. Питата се пече около четиридесет минути....
Тънкости при печене на баницаВ тази статия ще ви запознаем с всички тънкости при печене на млечна баница. Да започваме!...
1
Погача с локумВ тава с диаметър 34 см, покрита с хартия за печене се оформя по желание погачата - в модулите слагах локум....
3
Погача с масло
Печете на 200 градуса около 40 минути.
Извадете от фурната и я намажете обилно с масло.
Погачата с масло е много вкусна....
Погача с мак
Затоплете млякото леко и разчупете кубчето мая в него, добавете захарта и лъжица брашно. Разбъркайте и оставете за 15 минути да шупне. Пресейте 800...
Погача с бира
В дълбока купа смесваме бирата, млякото и олиото. В тава смесваме брашното, маята и солта. Правим кладенче и сипваме от бирената смес с млякото и...
Тънкости за вкусно агнешко печено
Тънкости при печенето на агнешко
Фурната трябва да е предварително загрята на 200 - 220 градуса....
Пухкава погача с мляко
Маже се с разбития с прясното мляко жълтък и се пече на 180 градуса за 35-40 минути....
Памук погача в хлебопекарнаПоръсете със сусам памук питката и печете в предварително загрята фурна на 170-180 градуса до готовност....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: