Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шоколадов Топинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадов Топинг

Шоколадов Топинг

Разгледай всички 12 авторски предложения за шоколадов топинг в Gotvach.bg.
Шоколадов топинг за сладоледШоколадов топинг за сладоледГотовия шоколадов топинг го поднасяме към млечен сладолед....
Топинг от ментаТопинг от мента
Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....
Топинг от ягодиТопинг от ягоди
Използвайте топинга от ягоди върху домашен сладолед или други десерти....
Топинг за сладоледТопинг за сладолед
Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....
Ябълков сладкиш с шоколадов топингЯбълков сладкиш с шоколадов топинг
Залейте с шоколадовия топинг, който се прави, като разтопите шоколада заедно със захарта, олиото и млякото....
Ягодов топинг за чийзкейкЯгодов топинг за чийзкейк
За по-фина структура на топинга, може да се прецеди, след като се охлади....
Домашен топинг от черешиДомашен топинг от череши
Получава се среден на гъстота топинг, подходящ за торти, сладоледи и много други. Домашният топинг от череши е готов....
Кускус с пикантен топинг и беконКускус с пикантен топинг и бекон
Кускусът с пикантен топинг и бекон е готов....
Еклери с бял крем и шоколадов топингЕклери с бял крем и шоколадов топинг
Поръсете с орехите и оставете шоколадът да стегне, след което може да поднесете еклерите с бял крем и шоколадов топинг....
Ягодов чийзкейк с желиран топинг и шампанскоЯгодов чийзкейк с желиран топинг и шампанско
Декорираме ягодовия чийзкейк с желиран топинг и шампанско с ягодов топинг по желание....
Неустоима торта с топинг и карамелизирани крушиНеустоима торта с топинг и карамелизирани круши
Неустоимата торта с топинг и карамелизирани круши е готова....
Обикновен кекс с пудра захар и шоколадов топингОбикновен кекс с пудра захар и шоколадов топинг
Разбиват се яйцата и захарта, добавят се млякото, олиото, ароматите и накрая част от брашното с набухвателя. Разбърква се добре, добавят му се...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: