Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Пържоли

Вкусни Пържоли

Прегледай всички 99 подбрани съвети относно вкусни пържоли в Gotvach.bg.
Вратни пържоли с гарнитураВратни пържоли с гарнитураНачуканите пържоли премесетете в тава и залейте с малко олио и виното, което трябва да ги покрива поне до половината....
Задушени пържоли с бираЗадушени пържоли с бира
Захлупете тенджерата и оставете на тих огън до омекването на пържолите....
Телешки пържоли с магданозТелешки пържоли с магданоз
1
Готовите магданозени пържоли овкусете с лимонов сок и поднесете с картофено пюре като гарнитура....
Говежди пържоли с гъбиГовежди пържоли с гъби
Направете няколко разреза по периферията на пържолите, посолете, поръсете ги с черен пипер и ги изпържете в мазнината....
Свински пържоли с чушкиСвински пържоли с чушки
Подредете сместа в подходяща чиния, а отгоре наредете готовите пържоли....
Свински пържоли с пълнежСвински пържоли с пълнеж
3
Всяка пържола цепваме в средата, за да се получи дълбок джоб. Добре овкусяваме пържолите с пипер и сол от вътре и вън....
Свински пържоли с ябълкиСвински пържоли с ябълки
Загрейте зехтина и запържете в него предварително осолените свински пържоли. Поръсете и с малко черен пипер....
Свински пържоли с лукСвински пържоли с лук
Овкусете свинските пържоли със сол и черен пипер....
Пържоли с кашкавалена коричкаПържоли с кашкавалена коричка
Пържолите се слагат в тава, поръсват се с олио. Добавя се една чаша вода и тавата се покрива с алуминиево фолио....
Пържоли с меден лукПържоли с меден лук
Свинското месо нарежете на пържоли. Добре ги посолете и поръсете с черен пипер и мащерка....
Крехки пържоли в ризиКрехки пържоли в ризи
Начукайте и посолете пържолите, след което ги поръсете с черен пипер и кимион. Всяка пържола увийте в листо от кисело зеле, може и в две....
Телешки пържоли с гарнитураТелешки пържоли с гарнитура
Поднасяме вкусните пържолки в комбинация с картофите като гарнитура. Телешки пържоли с гарнитура много ще си отиват и с чаша червено винце....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: