Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков или винен оцет за туршия?
Оцетът е една от най-важните съставки, които всяка домакиня трябва да подбира правилно при приготвянето на зимнина.
На пазара има много марки...
Как се прави класически ябълков пай
Захар - 20 г
Студена вода - 120 мл
За пълнеж
Ябълки - 1 кг
Краве масло - 50 г
Захар - 18 с.л....
Най-популярните сортове ябълки по целия святЕто кои са най-популярните ябълки и какви са техните качества:
Сорт Гала
Един от най-популярните ябълки в света е сортът Гала....
Не яж частично развалени ябълки! Ето защо
А защо пък да не я настържем и да си направим от нея ябълков сладкиш или крем?...
Отврат! Пробутват ни гнилоч вместо свежи ябълки
Когато дамата разрязала първата ябълка, явно само тя останала неприятно изненадана от откритото....
Ползи от ябълков пектин и препоръчителни дози
Чистият ябълков пектин е извлечен от пресни ябълкови плодове по специална технология....
Възможно ли е отслабването с ябълков пектин?
Един от най-старите начини за отслабване е този с ябълков пектин....
Тревожна новина: Вносните ябълки пълни с пестициди
Оказва се, че вносните ябълки, които се продават у нас, са пълни с пестициди....
Гъска с ябълки е изненада за Коледа
Поднесете с печените ябълки.
Вместо гъска с ябълки можете да приготвите патица с джинджифил....
Тънкости при приготвяне на перфектен ябълков пай
Изберете твърди, средно сладки ябълки
Всички ябълки са хубави, но за съжаление не всички са подходящи за пай....
Сбогуваме се с родните домати и ябълки
От предстоящата година обаче кулинарните изкушенията като ябълков щрудел, ябълков пай, компот и сладкото от ябълки ще се правят от вносни...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: