Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чеснов хляб
След като се извади от фурната, готовият хляб се намазва с олио/масло/зехтин и се покрива с кърпа.
Чесновият хляб е готов....
Анасонов хляб
По дъното може да пръснете малко зрънца от анасон, а върху самият хляб - още малко от тях....
Канелен хляб
Охладете готовия канелен хляб на решетка! Нарежете го след като се е охладил напълно!
Много е вкусен, да ви е сладко!...
Слоест хляб
Така оформената кора се реже на квадрати, които се поставят изправени в намаслена форма за хляб....
Здравословен хляб
Хлебчето е тънко, но изключително засищащо и е прекрасен преход към намаляване на традиционния хляб....
Маслен хляб
* Моят правоъгълник стана малко кръгъл, може би защото се стараех да го сложа в кръглата си форма, в която пека хляб....
Пиян хляб
В купа пресяваме брашното. Добавяме бакпулвера, захарта, солта, ситно нарязания босилек. Подправяме с черен пипер. Разбъркваме, за да се смесят добре...
Зеленчуков хляб
С остър нож се правят няколко разреза върху оформения хляб.
Готовият зеленчуков хляб се оставя се да втаса втори път за около 20-30 минути....
Ръжен хляб
Ако киселото мляко е в хладилник, се изважда, за да стане на стайна температура, прехвърля се в по-голям съд и се добавя содата, разбърква се, докато...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: