Gotvach.bg»Избрани Колекции»Аламинути на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


9

2

Нарязваме вътре киселите краставички, добавяме маслините и лимоновия сок, раздрусваме и сипваме предястието с калмари в чиния за сервиране....

Октоподът го нарязваме на парчета, подреждаме в чиния, украсяваме предястието с октопод с варените яйчица и преди сервиране го ползваме със соса....

Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...

Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...

В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: