Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърз Сладкиш за Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Сладкиш за Великден

Бърз Сладкиш за Великден

Разгледай всички 34 авторски предложения относно бърз сладкиш за великден в Gotvach.bg.
Лионски сладкиш за ВеликденЛионски сладкиш за ВеликденПечем лионския сладкиш за Великден на 180 градуса около 30 минути....
Сладкиш за Великден с орехи и мармаладСладкиш за Великден с орехи и мармалад
Сладкишът за Великден с орехи и мармалад е готов....
Курабии Весел ВеликденКурабии Весел Великден
Курабиите Весел Великден са готови....
Погача за ВеликденПогача за Великден
Поднасяме погачата за Великден, докато е още топла....
Курабийки за ВеликденКурабийки за Великден
4
Разбийте яйцата със захарта и добавете киселото мляко с разтворената в него сода. Сипете олиото, лимоновата кора, ванилията и постепенно брашното...
Сладки за ВеликденСладки за Великден
Сладките за Великден се пекат доста бързо и трябва да внимавате да не ги прегорите....
Кекс за ВеликденКекс за Великден
Сложете кекса за Великден да се изпече в предварително загряна на 170 градуса фурна за около 1 час или малко по-малко....
Яйца за ВеликденЯйца за Великден
1
Сварете яйцата за 10-15 минути, като задължително сложите някакъв плат на дъното на съда. Боите разтворете според указанията на опаковката. Вземете...
Питка за ВеликденПитка за Великден
2
Пресяваме брашното в голям съд, прибавяме две яйца и от третото - само белтъка, киселото мляко, олиото, маята, захарта и солта. Замесваме тесто...
Торта за ВеликденТорта за Великден
6
Отделят се жълтъците от белтъците на яйцата. Жълтъците се разбиват с олиото, а белтъците се разбиват на сняг със захарта. След това се смесват и се...
Меденки за ВеликденМеденки за Великден
Готовото медено тесто се разточва на тънка кора и от него, чрез формички за сладки се изрязват зайчета, яйца, патенца и други подходящи форми за Великден...
Празнична питка ВеликденПразнична питка Великден
От продуктите се омесва средно, към леко твърдо тесто. Маята предварително се активира с топлото прясно мляко и захарта. Омесеното тесто се оставя...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: