Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърза Питка за Начинаещи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърза Питка за Начинаещи

Бърза Питка за Начинаещи

Открий всички 33 кулинарни идеи относно бърза питка за начинаещи в Gotvach.bg.
Бърза питка с маяБърза питка с маяПечете бързата питка с мая загрята фурна на 180 °C. Добър апетит....
Бърза питка за закускаБърза питка за закуска
Намажете с киселото мляко и олиото бързата питка. Печете бързата питка за закуска в загрята фурна на 180 градуса до готовност....
Бърза питка със сиренеБърза питка със сирене
Всички продукти се смесват и се изсипват в намазана с масло и посипана с брашно тава с диаметър около 25 см. Пече се на 200 градуса за приблизително...
Бърза питка с кашкавалБърза питка с кашкавал
9
Пресейте брашното в тава и направете кладенче посредата. Прибавете в него натрошеното сирене, яйцето, олиото, солта и киселото мляко, в което предварително...
Бърза бъркана питкаБърза бъркана питка
1
За тази бърза питка кофичката кисело мляко се добавят содата и солта и се разбърква....
Бърза содена питкаБърза содена питка
8
Замесват се и останалите продукти и тестото се забърква с вилица (прилича на кексовото тесто), оформя се на питка и се поставя в предварително намазнена...
Бърза трицена питкаБърза трицена питка
Печете в тостер, задължително равен или нагъгрен, или в малък тиган (ненамаслен) - на средно бърз огън до хващане на коричка....
Бърза мързелива питкаБърза мързелива питка
Не се препича, нека да остане златиста отгоре, това говори, че е готова мързеливата питка....
Бърза Новогодишна питкаБърза Новогодишна питка
2
Печете питката в загрята фурна на 160 градуса за 35-40 минути....
Бърза питка с малко месенеБърза питка с малко месене
Готовата питка се намазва с маслото и се покрива с кърпа за 5 минути. Бързата питка с малко месене е много вкусна....
Бърза и Лесна ПиткаБърза и Лесна Питка
Бързата и Лесна Питка е готова....
Бърза питка с праз по ЗонатаБърза питка с праз по Зоната
2
Бързата питка с праз по Зоната е много вкусна....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: