Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бързо Маринована Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


8

Нарежете краставичките и рибата на дребни парчета, а лука - на тънки резени.
След това добавете лютеницата и зехтина. Разбъркайте добре....

1

2

Почистете филето и го смелете (пасирайте). Наръсете го с малко лимонов сок и го оставете да отлежи за 5–10 минути. През това време разбийте маслото...

Отгоре разпределете по малко от маринованата риба и поднесете сандвичите поръсени с накълцан див лук....

Лукът се нарязва на дълго и тънко и се пържи. Прибавят се морковите, счукания в оцет чесън, брашното и се пържи. Добавя се доматеното пюре, дафиновия...

Върху всеки се слага по 1 филия ръжен хляб и 2 филета маринована риба.
Поръсва се със сушени боровинки....

После вадим рибата в гевгир и я оставяме да се отцеди за не повече от 10 минути. Сега слагаме рибата да престои в оцет....

Пържената риба се поднася с гарнитура по избор, но задължително със студена бира.
Маринованата пържена риба е готова....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: