Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вегански Киш

Вегански Киш

Открий всички 12 кулинарни идеи относно вегански киш в Gotvach.bg.
Шоколадов кишШоколадов кишМаслото се нарязва на тънки парченца. Брашното се претрива със студеното масло с ръце до трохи. Добавя се жълтъкът и захарта и се замесва тесто. Оставя...
Пъстър КишПъстър Киш
Тавичката се покрива с хартия за печене и отгоре се слага бутер тестото, като се оставя висок ръб отстрани. Плънката се приготвя като лукът се...
Доматен кишДоматен киш
Горещият киш се сервира със соса от киселото мляко....
Зеленчуков кишЗеленчуков киш
Поръсва се с пармезана и така приготвения киш се пече около 50 мин., или докато сместа стане златиста....
Веган кишВеган киш
В тенджера под налягане сварете нахута за 30 минути, след което го смелете. Смелете и семената от чиа и ги смесете с нахута, като размачквате...
Кашкавален кишКашкавален киш
1
Омесваме тестото и го разполагаме по дъното и стените на форма за киш или тавичка. Изпичаме от него блат - около 20 см....
Спаначен кишСпаначен киш
Върху запечения блат подредете кръгчета домат и отгоре сипете плънката на спаначения киш....
Ливански кишЛивански киш
2
Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина...
Фалшив кишФалшив киш
2
Нарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят...
Киш ПринцесаКиш Принцеса
Наречена Принцеса, тази алтернатива на познатите принцеси с яйца и сирене е чудесна и изключително вкусна. Намазнява се тава за пай и в нея се...
Киш с артишокКиш с артишок
Почистваме внимателно артишока, като отстраняваме горните листа, отрязваме горната част и с помощта на лъжица махаме вътрешната брада. Режем го на...
Киш с лападКиш с лапад
Тестото: В купа се смесват брашно, олио, 1 яйце, малко дол и една малка кафена лъжичка суха мая на прах. Меси се няколко минути и се оставя в хладилника...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: