Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Пилаф с Пилешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки пилафКогато пилето се запържи равномерно го заливаме с бульона, добавяме и доматите, които предварително сме попарили, обелили и нарязали на четвъртини...
Булгур пилаф с пилешко
Булгур пилаф с пилешко се сервира топъл, с нарязан на парчета лук за предпочитане, но винаги може да премахнете лука, в случай че не ви е по вкуса...
Пилаф
Разтопяваме маслото в тенджера и в него запържваме лука. Добавяме канелата и фидето.
След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме...
Пилаф с леща и пилешко
Загрейте зехтина, добавете лука и го запържете.
Прибавете чесъна и подправките и гответе 1 минута, след което прибавете доматите бульона и захарта...
Бурян пилаф с пилешко филе
Въпрос на вкус.
Връщаме пилешкото месо за още 2-3 минути. Първият "пласт" от пилафа ни е готов....
Арменски пилаф с Басмати и пиле
Накрая се прибавя и пилешкото месо и стафидите към пилафа.
Готви се на умерен огън до извиране на течността на арменския пилаф....
Ориз пилафБъркайте пилафа, докато заври. Намалете котлона и оставете ястието да се вари, докато водата се поеме напълно....
2
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: