Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Пилаф с Пилешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Пилаф с Пилешко

Вкусен Пилаф с Пилешко

Открий всички 12 кулинарни идеи за вкусен пилаф с пилешко в Gotvach.bg.
Пилешки пилафПилешки пилафКогато пилето се запържи равномерно го заливаме с бульона, добавяме и доматите, които предварително сме попарили, обелили и нарязали на четвъртини...
Пилаф с пиле по одринскиПилаф с пиле по одрински
Пилето се накъсва и запържва леко. Добавяме върху ориза и сервираме....
Пилаф с пилешко и киноа на параПилаф с пилешко и киноа на пара
След приключване пилафът се оставя за 10 минути и се сервира....
Булгур пилаф с пилешкоБулгур пилаф с пилешко
Булгур пилаф с пилешко се сервира топъл, с нарязан на парчета лук за предпочитане, но винаги може да премахнете лука, в случай че не ви е по вкуса...
Пилешки пилаф по гръцкиПилешки пилаф по гръцки
Прибавяме солта, черния пипер, мащерката и пилето и пържим 5 минути....
ПилафПилаф
Разтопяваме маслото в тенджера и в него запържваме лука. Добавяме канелата и фидето. След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме...
Пилаф с леща и пилешкоПилаф с леща и пилешко
Загрейте зехтина, добавете лука и го запържете. Прибавете чесъна и подправките и гответе 1 минута, след което прибавете доматите бульона и захарта...
Бурян пилаф с пилешко филеБурян пилаф с пилешко филе
Въпрос на вкус. Връщаме пилешкото месо за още 2-3 минути. Първият "пласт" от пилафа ни е готов....
Арменски пилаф с Басмати и пилеАрменски пилаф с Басмати и пиле
Накрая се прибавя и пилешкото месо и стафидите към пилафа. Готви се на умерен огън до извиране на течността на арменския пилаф....
Бухара пилафБухара пилаф
Бухара пилафът е много вкусен. Източник: 24 kitchen Master Chef Максут Ашкар...
Сабджи пилафСабджи пилаф
1
Сабджи пилаф се сервира върху горещ поднос с лимонови резени....
Ориз пилафОриз пилаф
2
Бъркайте пилафа, докато заври. Намалете котлона и оставете ястието да се вари, докато водата се поеме напълно....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: