Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусна Пъстърва с Розмарин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

Поръсваме с розмарин на вкус и печем в нагрята на 170 градуса фурна до приятно златисто....

Разбърква се добре с вилица, добавяме и натрошена чубрица и ситно нарязани листенца розмарин....

Покриваме го с нарязани на тънки кръгчета домати, поръсваме с колбас, нарязан на ситно, с настъргания кашкавал, чубрица и щипка розмарин....

Клонките розмарин може да напъхате в бутилката. Съхранявайте зехтина с розмарин и чесън в хладилник
най-много до 2-3 седмици....

Почистваме 2 бр. дъгова пъстърва и я измиваме със студена вода. Посоляваме я от всички страни, включително и корема....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: