Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусни Сарми в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Сарми в Гювеч

Вкусни Сарми в Гювеч

Прегледай всички 36 кулинарни идеи относно вкусни сарми в гювеч в Gotvach.bg.
Сарми в гювеч с кълцано свинско месоСарми в гювеч с кълцано свинско месоНакрая махам капака да се запекат зелевите сарми. Сармите в гювеч с кълцано свинско месо са готови!...
Зелеви сарми в гювеч с бекон и каймаЗелеви сарми в гювеч с бекон и кайма
Печем около 90 минути на 180 градуса като в гювеча слагаме около 0.700 мл вода заедно с дафиновия лист, черния пипер и по желание бахар....
Сарми в гювечСарми в гювеч
1
Пригответе си гювеча, леко намазнен, на дъното сложете няколко зелеви листа, а отгоре нареждайте завитите сарми....
Зелеви сарми в гювечЗелеви сарми в гювеч
След това ви остава само да се насладите на това питателно ястие - Зелеви сарми в гювеч....
Новогодишни сарми в гювечНовогодишни сарми в гювеч
Сложете олио в гювеча и подредете зелевите сарми, може да сложите малко нарязано зеле на дъното....
Чифликчийски сарми в гювечЧифликчийски сарми в гювеч
Печем зелевите сарми за 50 мин на 200°C, след което премахваме капака и дозапичаме сармите до готовност....
Караджови сарми в глинен гювечКараджови сарми в глинен гювеч
Караджовите сарми в глинен гювеч са страхотни....
Постни шафранови сарми в гювечПостни шафранови сарми в гювеч
След това вземете гювеча, застелете дъното му с малко излишни зелеви листа и започнете да свивате сармите, като ги подреждате по големина - най-големите...
Класически лозови сарми в гювечКласически лозови сарми в гювеч
Наливат се още около три чаши вода, гювечът се похлупва и поставя в студена фурна....
Празничен гювеч от пълнени чушки и сарми с кълцано месоПразничен гювеч от пълнени чушки и сарми с кълцано месо
Поднесете гювеча от пълнени чушки и сарми с кълцано месо на празничната трапеза....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч с лукГювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: