Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъст Фасул за Бъдни Вечер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Боб яхния за Бъдни Вечер
Накисваме боба за една нощ.
На следващия ден слагаме боба в тенджера и заливаме със студена вода да го покрие. Като заври водата я сменяме с нова...
Бял боб за Бъдни вечер
Бобът се накисва във вода със сода за една нощ. На сутринта се слага на котлона и пет минути след като заври се оцежда и изплаква. Слага се в глинен...
Боб чорба за Бъдни вечер
Лесна и здравословна рецепта, с традиционен вкус, невероятно комбиниращ се със содената питка, лозовите сърмички и пълнените чушки на Бъдни вечер!...
Боб в гърне за Бъдни вечер
Накисваме боба от вечерта в студена вода. Зеленчуците измиваме и почистваме. Нарязваме на ситно лука, чушката, морковите и праза....
Мачкан (джуркан) боб за Бъдни вечер
Накиснете боба от предната вечер в студена вода. На сутринта сменете вода, сложете го да заври и го варете 15 минути....
Постен боб на фурна за Бъдни Вечер
Да вие сладко и светло с този постен боб на фурна за Бъдни Вечер....
Постен боб в гърне за Бъдни вечер
Когато го извадим от печката, поръсваме постния боб в гърне за Бъдни вечер с подправките....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Почистеният и измит фасул се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10-12 часа се изплаква и поставя в пръстено гърне....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: