Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъст Фасул за Бъдни Вечер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъст Фасул за Бъдни Вечер

Гъст Фасул за Бъдни Вечер

Прегледай всички 12 авторски предложения за гъст фасул за бъдни вечер в Gotvach.bg.
Боб за Бъдни вечерБоб за Бъдни вечерПостният боб се поднася на трапезата за Бъдни вечер....
Боб яхния за Бъдни ВечерБоб яхния за Бъдни Вечер
Накисваме боба за една нощ. На следващия ден слагаме боба в тенджера и заливаме със студена вода да го покрие....
Бял боб за Бъдни вечерБял боб за Бъдни вечер
Ястието може да се сготви и във тенеджера, но тогава няма да се соли преди бобът да се е сварил....
Боб чорба за Бъдни вечерБоб чорба за Бъдни вечер
Лесна и здравословна рецепта, с традиционен вкус, невероятно комбиниращ се със содената питка, лозовите сърмички и пълнените чушки на Бъдни вечер!...
Боб в гърне за Бъдни вечерБоб в гърне за Бъдни вечер
Накисваме боба от вечерта в студена вода. Зеленчуците измиваме и почистваме. Нарязваме на ситно лука, чушката, морковите и праза....
Постен червен боб за Бъдни вечерПостен червен боб за Бъдни вечер
Красива празнична вечер!...
Мачкан (джуркан) боб за Бъдни вечерМачкан (джуркан) боб за Бъдни вечер
Накиснете боба от предната вечер в студена вода. На сутринта сменете вода, сложете го да заври и го варете 15 минути....
Бонбони от стар фасул за Бъдни вечерБонбони от стар фасул за Бъдни вечер
Бонбоните от стар фасул за Бъдни вечер са страхотни....
Постен боб в гърне за Бъдни вечерПостен боб в гърне за Бъдни вечер
Когато го извадим от печката, поръсваме постния боб в гърне за Бъдни вечер с подправките....
Постен боб на фурна за Бъдни ВечерПостен боб на фурна за Бъдни Вечер
Поръсваме готовия постен боб с малко нарязан магданоз и сервираме. Да вие сладко и светло с този постен боб на фурна за Бъдни Вечер....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Почистеният и измит фасул се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10-12 часа се изплаква и поставя в пръстено гърне....
Кекс за Бъдни вечерКекс за Бъдни вечер
Смесваме сухите съставки - брашно, захарта, канелата и содата. Добавяме хладката вода, олиото и меда. Бъркаме до получаване на хомогенна смес....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: