Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашни Брускети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Франзелата се реже на филийки с дебелина около 0.5 см. Ципата на домата се сцепва и се потапя в гореща вода за 3-4 мин.
Обелва се доматът, добавя...

По желание домашните брускети с пушена сьомга отгоре може да поръсите с малко копър....

Готовите брускети може да гарнирате отгоре с различни плънки и дипове, както и с нарязани ситно и овкусени зеленчуци....

Домашните брускети с чесън, шарена сол и масло са готови....

По желание натрийте с чесън филийките, отгоре гарнирайте с доматената смес и поднесете веднага готовите брускети....

Печем всички брускети за 5 минути във фурната и ги сервираме с пресен босилек....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: