Gotvach.bg»Избрани Колекции»Желе от Дюли с Желатин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Желе от Дюли с Желатин

Желе от Дюли с Желатин

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно желе от дюли с желатин в Gotvach.bg.
Желе от дюлиЖеле от дюлиГотовото желе от дюли, още горещо, се изсипва в по - голям плитък съд....
Чийзкейк с желатин и ягодиЧийзкейк с желатин и ягоди
1
Сервираме чийзкейка с желатин и ягоди на следващия ден....
Торта с желатин и вафлиТорта с желатин и вафли
Разтворете желатина в 100 мл вода, оставете го така 10 минути и след това го прибавете към топлото мляко бъркайки....
Крем с желатин и млякоКрем с желатин и мляко
В друг съд приготвяме желатина според указанията на опаковката и го оставяме да се охлади за известно време....
Орео чийзкейк с желатин и маскарпонеОрео чийзкейк с желатин и маскарпоне
В студена вода (около 1/2 ч.ч. или 100 мл) се сипва желатинът, за да се накисне и да набъбне....
Разкрасяваща маска с желатин и яйцеРазкрасяваща маска с желатин и яйце
Разкрасяващата маска с желатин и яйце е страхотна....
Парфе с желатин и заквасена сметанаПарфе с желатин и заквасена сметана
За желето разтваряме желатина в 4 с.л. вода, оставяме го да набъбне, загряваме го до разтопяване и ги сипваме в компота, като плодовете също трябва...
Бисквитена торта с желатин и ягодиБисквитена торта с желатин и ягоди
Махаме фолиото и поднасяме бисквитена торта с желатин и ягоди....
Бисквитена Торта с Желатин и ПлодовеБисквитена Торта с Желатин и Плодове
Разтваряме желатина според указанията на опаковката и го добавяме в млечната смес. Сипваме и плодовете и разбъркваме....
Желе от дюли и ябълкиЖеле от дюли и ябълки
1
Към него се добавя захарта и желето се вари до желаната гъстота....
Желе от дюли с Гел фиксЖеле от дюли с Гел фикс
Нашето бързо и лесно желе от дюли е готово....
Ябълкови бутерки с желе от дюлиЯбълкови бутерки с желе от дюли
Готовите бутерки намажете още топли с дюлево желе и поръсете с пудра захар. Ябълковите бутерки с желе от дюли са мнгоо вкусни....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: