Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушена Сьомга по Тулузки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушена Сьомга по Тулузки

Задушена Сьомга по Тулузки

Разгледай всички 12 избрани предложения относно задушена сьомга по тулузки в Gotvach.bg.
Задушена сьомга по тулузкиЗадушена сьомга по тулузкиОтцедете и наредете рибата в подходяща тава за печене, като сложите по едно парче синьо сирене върху всяко филе/шайба....
Задушена сьомгаЗадушена сьомга
3
Сьомгата се почиства и се отделя филето. В съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната. Рибата се изважда....
Суфле с тиквички по тулузкиСуфле с тиквички по тулузки
Тиквичките се обелват и се настъргват на едро ренде. Оставят се да се отцеди течността и се изстискват добре. Маслото се загрява и се запържва...
Сьомга по италианскиСьомга по италиански
Прехвърлете сьомгата в намазнена тава, а около нея разпределете гъбите и резени домати....
Сьомга по средиземноморскиСьомга по средиземноморски
Върху всяко парче сьомга се слага от тахановия сос. Сьомгата по средиземноморски е готова....
Сьомга по британскиСьомга по британски
Почистваме сьомга, нарязваме на малки парченца сьомга и с гъбите ги изпържваме в маслото. Посоляваме сместа и изпичаме във фурна....
Сьомга по френскиСьомга по френски
Върху намазненото фолио поставете филето от сьомга, което сте овкусили със сол и черен пипер, отгоре добавете нарязаните на лентички зеленчуци и парченце...
Задушена кокошка по ловджийскиЗадушена кокошка по ловджийски
Сгорещяваме олиото и в него запържваме нарязаните на ивички гъби и сланината, нарязана на кубчета. Когато се позапържат, ги изваждаме и в същата...
Задушена скумрия по холандскиЗадушена скумрия по холандски
Почистената и нарязана риба подреждаме в тенджера и върху нея разпределяме нарязаните на четвъртинки домати, наситнения лук и магданоз, лимоновия...
Задушена мерлуза по габровскиЗадушена мерлуза по габровски
Рибата се почиства и се измива. Нарежда се в намазан с мазнина съд и се залива с вода. Добавят се нарязаните на парчета моркови, целината и магданозът...
Задушена бамя по гръцкиЗадушена бамя по гръцки
Свалете от огъня, поръсете с магданоз и оставете поне 30 минути под похлупак, след което задушената бамя е готова за поднасяне....
Задушена скара по сопотскиЗадушена скара по сопотски
Гювечът се похлупва с капак и ястието се задушава около 10 минути на слаб огън....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: