Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушена Сьомга по Тулузки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушена сьомга по тулузкиОтцедете и наредете рибата в подходяща тава за печене, като сложите по едно парче синьо сирене върху всяко филе/шайба....
Задушена сьомгаСьомгата се почиства и се отделя филето. В съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната.
Рибата се изважда....
3
Суфле с тиквички по тулузки
Тиквичките се обелват и се настъргват на едро ренде. Оставят се да се отцеди течността и се изстискват добре.
Маслото се загрява и се запържва...
Сьомга по средиземноморски
Върху всяко парче сьомга се слага от тахановия сос.
Сьомгата по средиземноморски е готова....
Сьомга по френски
Върху намазненото фолио поставете филето от сьомга, което сте овкусили със сол и черен пипер, отгоре добавете нарязаните на лентички зеленчуци и парченце...
Сьомга по британски
Почистваме сьомга, нарязваме на малки парченца сьомга и с гъбите ги изпържваме в маслото.
Посоляваме сместа и изпичаме във фурна....
Сьомга по италиански
Прехвърлете сьомгата в намазнена тава, а около нея разпределете гъбите и резени домати....
Задушена мерлуза по габровски
Рибата се почиства и се измива. Нарежда се в намазан с мазнина съд и се залива с вода. Добавят се нарязаните на парчета моркови, целината и магданозът...
Задушена бамя по гръцки
Свалете от огъня, поръсете с магданоз и оставете поне 30 минути под похлупак, след което задушената бамя е готова за поднасяне....
Задушена скара по сопотски
Гювечът се похлупва с капак и ястието се задушава около 10 минути на слаб огън....
Задушена коприва по пернишки
Изчистете копривата, прибавете ѝ сол и я сложете в тенджерата, като добавите ориза, нарязаните на тънки филийки глави лук, олиото, червения пипер...
Задушена кокошка по ловджийски
Сгорещяваме олиото и в него запържваме нарязаните на ивички гъби и сланината, нарязана на кубчета.
Когато се позапържат, ги изваждаме и в същата...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: