Gotvach.bg»Избрани Колекции»Застроена Рибена Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Застроена Рибена Чорба

Застроена Рибена Чорба

Открий всички 24 авторски предложения за застроена рибена чорба в Gotvach.bg.
Застроена рибена чорбаЗастроена рибена чорбаОставете рибената чорба на огъня, докато се свари. Застройте с яйцето и киселото мляко. По желание поръсете с копър....
Рибена чорба със застройкаРибена чорба със застройка
Накрая чорбата се овкусява с лимоновия сок и се застройва с жълтъка. Поднася се, поръсена с нарязан на дребно магданоз и смлян черен пипер....
Рибена чорбаРибена чорба
13
Накъсвам на по-едри парчета, добавям към супата. След като се сварят картофите и морковите омекнат, добавям фидето и изключвам котлона....
Бургаска рибена чорбаБургаска рибена чорба
За застройване на рибената чорба пригответе варена застройка от жълтък, кисело мляко....
Капитанска рибена чорбаКапитанска рибена чорба
Капитанската рибена чорба се вари се 20 мин на слаб огън....
Средиземноморска рибена чорбаСредиземноморска рибена чорба
Когато заври апетитната рибна чорба, свалете от котлона. Да ви е вкусно с тази любима средиземноморска рибена чорба....
Селска рибена чорбаСелска рибена чорба
Котлонът се изключва и рибената чорба се оставя върху котлона, като тенджерата се захлупва с капака. Селската рибена чорба е готова....
Дунавска рибена чорбаДунавска рибена чорба
2
Дунавската рибена чорба е готова....
Манастирска рибена чорбаМанастирска рибена чорба
8
Манастирската рибена чорба се поднася гореща, поръсена със ситно нарязан магданоз и смлян черен пипер + 1 резенче лимон....
Лесна рибена чорбаЛесна рибена чорба
Поднесете рибената чорба с пикантен дресинг. Лесната рибена чорба е готова....
Бистра рибена чорбаБистра рибена чорба
3
Поднесете супата гореща, може да добавите и малко лимонов сок. Бистрата рибена чорба е много вкусна....
Тракийска рибена чорбаТракийска рибена чорба
3
Рибената чорба не е супа, а една идея по-гъста. Последно оставяме чорбата да поври още 5 минути. 6....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: