Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зелени Джанки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелени Джанки

Зелени Джанки

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно зелени джанки в Gotvach.bg.
Мариновани зелени джанкиМариновани зелени джанкиЗа тези мариновани зелени джанки първото, което правим, е да измием джанките, морковите и чушлетата много добре....
Смути със зелени джанкиСмути със зелени джанки
1
Зелените джанки измийте добре и изчистете от неоформените бели костилки....
Кисели Джанки в БурканиКисели Джанки в Буркани
Киселите Джанки в Буркани са готови....
Компот от джанки с индришеКомпот от джанки с индрише
Измивате и режете джанките на две и отстранявате костилките. Може да ги оставите, но придобива по друг аромат от тях....
Супа с джанки и чушкиСупа с джанки и чушки
Джанките се варят в 1 л вода, докато омекнат, след което се изваждат и бульонът се оставя да изстине....
Сок от джанки и медСок от джанки и мед
Изчистваме джанките - от ципата и от костилките. Слагаме ги в блендер, аз ползвах чопър. Добавяме меда и малко вода - 2 с.л....
Бакла с джанки и оризБакла с джанки и ориз
3
Така повира малко и прибавяме джанките и ориза. Когато се посвари оризът, посоляваме и поръсваме с джоджена....
Летен компот с джанки и кайсииЛетен компот с джанки и кайсии
Джанките цели се заливат със студена вода в малка тенджерка и се варят, докато омекнат....
Зелен фасул с джанки в гърнеЗелен фасул с джанки в гърне
, обеления и настърган червен домат, нарязания на кубчета морков, джанките, накълцаните зелен подправки и нарязания на половинки зелен фасул....
Сладко от джанки на бабаСладко от джанки на баба
2
Измийте и нарежете джанките на две половини, като премахнете костилките....
Компот от джанки и праскови с индришеКомпот от джанки и праскови с индрише
Измиваме плодовете - първо джанките, без да им махаме костилките. Оставяме джанките цели....
Манджа с пресни картофи, джанки и зеленииМанджа с пресни картофи, джанки и зелении
Манджата с пресни картофи, джанки и зелении е много вкусна! Добър апетит!...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: