Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Пържени Филийки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Правят Пържени Филийки

Как се Правят Пържени Филийки

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се правят пържени филийки в Gotvach.bg.
Пържени филийки с беконПържени филийки с беконФилийките се правят като сандвич - между всеки 2 филийки се слага слайс и бекон....
Пържени филийки с шоколадПържени филийки с шоколад
Рулцата се топват за секунда в яйцето и филийките се пържат от двете страни. Пържените филийки с шоколад са чудни!...
Пържени филийки с моцарелаПържени филийки с моцарела
Пържените филийки с моцарела са много вкусни....
Пържени филийки с пармезанПържени филийки с пармезан
За тези пържени филийки с пармезан филийките хляб е добре да бъдат сухи. Яйцата се разбиват и към тях добавяме прясното мляко....
Пържени филийки с НутелаПържени филийки с Нутела
Изваждат сладките пържени филийки се върху хартия да попие мазнината. Сервираме за закуска пържените филийки с Нутела....
Пържени филийки с млякоПържени филийки с мляко
2
Содата се разбърква с млякото. Разбиват се яйцата и се добавя млякото....
Пържени филийки с шункаПържени филийки с шунка
1
За да не се разпаднат при пърженето, трябва да ги вържете леко с бял конец....
Пържени филийки с плънкаПържени филийки с плънка
4
Маже се с масло/маргарин друга филийка и се слага върху другата като сандвич. Прави се на тостер. Разбиват се яйцата....
Пържени филийки в маслоПържени филийки в масло
Разрежете филийките на две. В купа се разбиват яйцата с кисело мляко, добавя се сол и сода, бърка се до получаване на еднородна смес....
Пържени филийки с ромПържени филийки с ром
Поднесете по 2 пържени филийки с ром в чиния и ги гарнирайте със свежи плодове по избор....
Пържени филийки с айрянПържени филийки с айрян
Сервираме филийките с кисело мляко. Изпържените филийки изваждаме върху скаричка, да се отдели мазнината или върху салфетка....
Пържени филийки на тостерПържени филийки на тостер
Пържените филийки на тостер са готови....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: