Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Сини Сливи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на Сини Сливи

Консервиране на Сини Сливи

Открий всички 12 подбрани съвети относно консервиране на сини сливи в Gotvach.bg.
Сини сливи с празСини сливи с праз
2
След омекване на праза добавете сушените сини сливи без костилки, предварително накиснати във вода. Добавете и водата, в която са киснали....
Сини сливи с каймакСини сливи с каймакСливите измийте, махнете костилките и половинките подредете на един ред в тава. Поръсете ги равномерно със захарта....
Сушени сини сливи с оризСушени сини сливи с ориз
Прибавяме водата от сварените и отцедени сливи. Разбъркваме. Добавяме сливите и захарта....
Печени сини сливи с орехиПечени сини сливи с орехи
2
В сезона на сливите опитай непременно и този пестил от сини сливи или нашия мармалад от сливи....
Сини СливиСини Сливи
Състав на сини сливи Сините сливи са източник на куп полезни вещества....
Сос от сини сливи в бурканиСос от сини сливи в буркани
Съхранявайте сос от сини сливи в буркани на хладно място. Сосът от сини сливи е много вкусен и е подходящ за всякакви ястия....
Мармалад от сини сливи и шипкиМармалад от сини сливи и шипки
Сипете горещия мармалад от сини сливи и шипки в бурканчета, затворете ги и обърнете с капачката надолу....
Тригуни със сини сливи и канелаТригуни със сини сливи и канела
Тригуните със сини сливи и канела са хрупкави - с кисело-сладък вкус на сливи и мирис на канела....
Козунак със сини сливи и орехиКозунак със сини сливи и орехи
3
Поставяме в печката козунака със сини сливи и орехи и печем на 160 °C на вентилатор....
Тарт със сини сливи и извараТарт със сини сливи и извара
Накрая сладкишът със сини сливи се поръсват кафява захар ....
Крамбъл със сини сливи и нектариниКрамбъл със сини сливи и нектарини
При поднасяне може да добавите топка сладолед към крамбъла със сини сливи и нектарини....
Сладкиш със сини сливи и медСладкиш със сини сливи и мед
Сладкишът със сини сливи и мед е готов....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: