Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конска Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конска пастърма с чубрицаТази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Конска пастърмаПровесете ги на проветриво място, за да се суши пастърмата за около 2-3 седмици.
Конската пастърма е готова....
1
Пастърма от сьомга
Ако се предпочита по-изсушена и твърда пастърма, оставя се на сухо, хладно и проветриво място за още време или в хладилник....
Пастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от телешко месоСлед едно денонощие освободете месото и намажете цялото парчета телешко с подправката за пастърма с помощта на четка....
4
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: