Gotvach.bg»Избрани Колекции»Магданозени кюфтенца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Магданозени кюфтенца

Магданозени кюфтенца

Открий всички 24 подбрани съвети за магданозени кюфтенца в Gotvach.bg.
Магданозени кюфтенцаМагданозени кюфтенцаС намазнени ръце оформяйте от сместа овални кюфтенца, оваляйте ги в царевично брашно или галета и ги изпържете до апетитна коричка....
Моите магданозени кюфтенцаМоите магданозени кюфтенца
Сервирайте моите магданозени кюфтенца с млечно-чеснов сос, което си е класика! Добър апетит!...
Вкусни магданозени кюфтенцаВкусни магданозени кюфтенца
2
По желание поднесете готовите зеленчукови кюфтенца с млечно-чеснов сос. Вкусните магданозени кюфтенца са готови....
Уникални магданозени кюфтенцаУникални магданозени кюфтенца
Тези уникални магданозени кюфтенца са много вкусни и определено си заслужават....
Кето магданозени кюфтенцаКето магданозени кюфтенца
Поднасям кето магданозени кюфтенца с кисело мляко, но може да се направи и друг сос по избор....
Магданозени кюфтенца със сиренеМагданозени кюфтенца със сирене
2
Могат да се поднесат магданозени кюфтенца със сирене с млечен сос....
Кюфтенца с магданоз и бял сосКюфтенца с магданоз и бял сос
Изчакайте сместа да кипне и пуснете в нея полуизпържените кюфтенца....
Магданозени кюфтенца със сирене и зелен лукМагданозени кюфтенца със сирене и зелен лук
2
За направата на тези магданозени кюфтенца използвам листата и част от по- тънките дръжки на магданоза, които са в горната част на клонката....
Картофени кюфтенца с магданозКартофени кюфтенца с магданоз
Пържим картофените кюфтенца от двете страни до порозовяване. Сервираме с кисело мляко....
Кюфтета с магданоз и кашкавалКюфтета с магданоз и кашкавал
Оформят се кюфтета и се пържат в загрято олио. По желание се гарнират с чеснов сос с кисело мляко. Да ви е сладко !...
Кюфтета от магданоз и оризКюфтета от магданоз и ориз
В подходяща купа смесвам изстиналия ориз, магданоза, двете яйца, киселото мляко, содата, оцета, кимиона, черния пипер и солта....
Магданозени кюфтетаМагданозени кюфтета
2
Оформят се кюфтета с мокри ръце, топят се в разбъркано яйце, после в галета, разбъркана с брашно, и отново в яйцето....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
53
45
30
20
10
Дай твоята оценка: