Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марина за Пукани Чушлета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марина за Пукани Чушлета

Марина за Пукани Чушлета

Открий всички 25 кулинарни идеи за марина за пукани чушлета в Gotvach.bg.
Пукани чушлетаПукани чушлетаОпукайте чушлетата върху горещ тиган, гореща ламарина или в тава във фурната, застлана с алуминиево фолио....
Апетитни пукани чушлетаАпетитни пукани чушлета
1
Апетитните пукани чушлета са готови....
Друсани пукани чушлетаДрусани пукани чушлета
Затворете гювечето и го раздрусайте, за да се овкусят равномерно чушлетата. Друсаните пукани чушлета са готови....
Бабините ароматни пукани чушлетаБабините ароматни пукани чушлета
2
Бабините ароматни пукани чушлета са чудни!...
Пукани чушлета с морковиПукани чушлета с моркови
2
Пукам за секунди леко чушлетата на котлона и веднага ги пускам в тенджерата с маринатата. Така докато опукам всички чушлета....
Пукани мариновани чушлета без варенеПукани мариновани чушлета без варене
Пуканите мариновани чушлета без варене са готови....
Пукани чушлета за бърза консумацияПукани чушлета за бърза консумация
С тази смес залейте печените чушлета. Поръсете с прясно нарязан магданоз. Пуканите чушлета за бърза консумация са чудни!...
Бързи пукани чушлета за мераклииБързи пукани чушлета за мераклии
Бързите пукани чушлета за мераклии се държат в хладилника, за да могат да се консумират дълго време....
Пукани люти чушлетаПукани люти чушлета
4
Ето моя начин за приготвяне на пукани чушлета: Чушлетата измивам, подсушавам и им махам цялата дръжка като просто я отчупвам....
Пукани чушлета в сладко-кисел сосПукани чушлета в сладко-кисел сос
Пуканите чушлета в сладко-кисел сос са готови....
Пукани чушлета с чесън и магданозПукани чушлета с чесън и магданоз
Поднесете чушлетата, като ги залеете с маринатата. Пуканите чушлета с чесън и магданоз са готови - опитайте тази чудна разядка!...
Пукани люти чушлета рибкиПукани люти чушлета рибки
Тази процедура я повтарям с всички бурканчета до свършване на пуканите чушлета....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: