Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мариновани Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани Ябълки

Мариновани Ябълки

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно мариновани ябълки в Gotvach.bg.
Мариновани ЯбълкиМариновани ЯбълкиЗа да си направим мариновани ябълки, най-подходящият съд е трилитров буркан. Измиваме ги добре, подсушаваме и ги напълваме в буркан....
Ябълки с кремЯбълки с крем
Пълнят се ябълките. Белтъците с 200 г захар се разбиват на сняг и се поставят отгоре върху ябълките като шапка....
Ябълки с нишестеЯбълки с нишесте
1
Ябълките се обелват и режат на резени. Слагат са в малка тенджера с малко вода и се задушават за около 10 мин....
Ябълки с виноЯбълки с вино
Внимателно почистваме ябълките, като ги разрежем на половинки. Загряваме маслото и запържваме ябълките до омекване....
Печени ябълки с бадемиПечени ябълки с бадеми
Измийте и обелете ябълките, отрежете им капачките и ги издълбайте. Напълнете със смес от добре разбитите жълтъци и захарта....
Пакетирани ябълки с кремПакетирани ябълки с крем
1
Повтаряме всичко с втората ябълка и останалите 3 кори. Накрая поливаме с масло и двете пакетирани ябълки....
Задушени ябълки с виноЗадушени ябълки с вино
Почистваме ябълките, махаме сърцевината и нарязваме на парченца. В тиган с масло запържваме парченцата ябълки....
Печени ябълки с маслоПечени ябълки с масло
Почистваме ябълките от обелките и семките, нарязваме ги на парченца, поставяме в тавичка....
Пълнени ябълки с кокосПълнени ябълки с кокос
Ябълките се измиват. Изчистват се от семенната част. Пълнят се с кокосови стърготини и се изпичат....
Пълнени ябълки с пилешкоПълнени ябълки с пилешко
Запичат се във фурната на 200 градуса до омекване на ябълките....
Ябълки с десертно виноЯбълки с десертно вино
1
Разтопете маслото в тиган и задушете обелените и нарязани ябълки, докато придобият приятен златисто-кафяв цвят....
Панирани ябълки с карамелПанирани ябълки с карамел
Натопете карамелизираните ябълки в студена вода, за да се стегнат и сервирайте....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
54
40
32
21
10
Дай твоята оценка: