Gotvach.bg»Избрани Колекции»Медена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Медена Туршия

Медена Туршия

Разгледай всички 12 избрани предложения относно медена туршия в Gotvach.bg.
Медена туршия с камбиМедена туршия с камбиПуснете вътре таблетка аспирин, за да запазите туршията. Залейте с горещата марината до винта на буркана и затворете....
Сполучлива Медена ТуршияСполучлива Медена Туршия
Сполучливата Медена Туршия е готова....
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Изплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете...
Туршия с броколиТуршия с броколи
Оставете туршията на хладно място....
Туршия с гулияТуршия с гулия
Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината. Затваря се с капачка и оставяме на хладно да втаса....
Туршия за шияТуршия за шия
Слагат се капачки, не се стерилизират бурканите с туршия....
Туршия от бамяТуршия от бамя
1
По желание туршията може да се завари за 5 минути, но бамята поомеква. Туршията от бамя е готова....
Туршия от джанкиТуршия от джанки
Излизат около 5 компотени буркана туршия от джанки....
Туршия от рижикиТуршия от рижики
1
Понеже тази туршия от гъби е много вкусна, нестандартна за нас и даденото тук количество е сравнително малко, няма опасност да престои дълго....
Туршия от гулияТуршия от гулия
След една седмица, ще имате хрупкава туршия от гулия....
Туршия на дребноТуршия на дребно
Нарязваме всичко, предварително измито и почистено, на ситно и правим микс, с който пълним буркани, подготвени с оцет и подправки. Доливаме с...
Туршия от патладжаниТуршия от патладжани
Патладаните се измиват и обелват. Нарязват се на филии по дължина, след което се осоляват и оставят поне за 1-2 часа за да се отдели горчивия сос....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: