Gotvach.bg»Избрани Колекции»Основно Тесто за Пици и Фокачи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Основно Тесто за Пици и Фокачи

Основно Тесто за Пици и Фокачи

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно основно тесто за пици и фокачи в Gotvach.bg.
Основно тесто за пициОсновно тесто за пициОставете тестото да втаса до удвояване на обема си на топло място, покрито с кърпа. Основното тесто за пици е много сполучливо....
Моето еластично тесто за фокачи и пициМоето еластично тесто за фокачи и пици
След като втаса тестото за фокачи и пици е готово за оформяне на вкусни пици и ароматни фокачи....
Основно тесто за палачинкиОсновно тесто за палачинки
3
Пресейте брашното и в средата му направете кладенче. Вътре сипете разбитите яйца. Постепенно и с разбъркване добавете млякото с добавената в него...
Основно сицилианско тестоОсновно сицилианско тесто
Смесват се брашното, водата, маята, солта, и зехтина, и се бъркат докато станат хомогенна смес, оставят се да втасат и се използват за приготовлението...
Основно сладко тестоОсновно сладко тесто
Прибавете брашното, добавете разбитите яйца и замесете тесто. Завийте го във фолио за свежо съхранение....
Основно хлебно тестоОсновно хлебно тесто
3
Замесвам тесто върху набрашнен плот. Правим си закуски от тестото....
Фокача с тесто за пицаФокача с тесто за пица
Замесваме тесто за пица. Преди да го сложим да се печем, слагаме маслини и чери доматчета, разрязани на две....
Тесто за пициТесто за пици
6
Останалото тесто се съхранява в хладилника....
Чеснови фокачи с пармезанЧеснови фокачи с пармезан
Замесва се гладко тесто, което се оставя да втасва....
Бързо тесто за пициБързо тесто за пици
Трябва да се получи еластично тесто. Оставете на топло за половин час и вече е готово....
Тесто за фокачаТесто за фокача
Изпечената фокача, полейте със струйка зехтин, увийте я в кърпа и оставете да се запари за около 15 минути....
Тесто за пици и мекициТесто за пици и мекици
2
Започвате постепенно да добавяте пресятото брашно до получаване на меко и лепкаво тесто....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: