Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патладжани Бюрек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Подредете бюрека в тавичка, застлана с хартия за печене.
Печете бюрек с праз на 180 градуса до готовност....

Пресяваме брашното, правим кладенче и в него слагаме яйцето, содата, солта и хладка вода. Замесваме умерено твърдо тесто.
Разточваме тестото на...

Почистете предварително изпечените чушки. За плънката загрейте зехтин в тигана и пригответе 4 яйца като бъркани. Овкусете със сол и черен пипер....

1

Брашното сипваме в дълбока купа, правим кладенче, разтваряме маята добавяме я, слагаме сол и бъркаме. Прибавяме яйцето и киселото мляко, сипваме 2...

6

Пресяваме брашното в дълбок съд и по средата му правим кладенче. В него слагаме белтъците, киселото мляко и солта. Замесваме меко тесто. От него разточваме...

Изважда се сусамените бюреци върху салфетка, да попие излишната мазнина и сервираме с пресен магданоз и салата! Да си оближеш пръстите!...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
52
43
32
22
10
Дай твоята оценка: