Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патладжани Бюрек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патладжани Бюрек

Патладжани Бюрек

Разгледай всички 12 авторски предложения относно патладжани бюрек в Gotvach.bg.
Бюрек от патладжаниБюрек от патладжаниТака оформените бюреци потопете в брашно и останалата част от яйцата и изпържете. Поднесете ги с кисело мляко....
Бюрек с лападБюрек с лапад
Пресяваме брашното, правим кладенче и в него слагаме яйцето, содата, солта и хладка вода. Замесваме умерено твърдо тесто. Разточваме тестото на...
Бюрек с празБюрек с праз
Подредете бюрека в тавичка, застлана с хартия за печене. Печете бюрек с праз на 180 градуса до готовност....
Бюрек в гювечеБюрек в гювече
3
В отделна купа правим плънката за нашите бюрек банички....
Бюрек в кексова формаБюрек в кексова форма
1
Печете бюрека в кексова форма в загрята фурна на 190 градуса до зачервяване около 30-40 мин....
Бюрек с козе сиренеБюрек с козе сирене
Бюрекът с козе сирене е много вкусен!...
Бюрек с къпани кориБюрек с къпани кори
2
Много вкусен бюрек с къпани кори, мек и сочен, просто превъзходен!...
Сусамен бюрек с тиквичкиСусамен бюрек с тиквички
Изважда се сусамените бюреци върху салфетка, да попие излишната мазнина и сервираме с пресен магданоз и салата! Да си оближеш пръстите!...
Бюрек с топено сиренеБюрек с топено сирене
2
Бюрекът се приготвя в гювечета. Намазват се гювечетата и се слагат по 2 кори, които да излизат извън съда....
Бюрек с къдраво зелеБюрек с къдраво зеле
Пресяваме брашното в дълбок съд и по средата му правим кладенче. В него слагаме белтъците, киселото мляко и солта. Замесваме меко тесто. От него разточваме...
Бюрек в кексова таваБюрек в кексова тава
Брашното сипваме в дълбока купа, правим кладенче, разтваряме маята добавяме я, слагаме сол и бъркаме. Прибавяме яйцето и киселото мляко, сипваме 2...
Чушки бюрек с магданозЧушки бюрек с магданоз
6
Избират се хубави чушки, изчистват се от останалите семена и люспи. Цепват се от едната страна. В купа се настъргва сиренето, добавят се разбърканите...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
52
43
32
22
10
Дай твоята оценка: