Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патладжани и Чушки по Македонски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патладжани с домати по македонскиПочистените патладжани се разрязват по дължина на парчета с дебелина 1 см, посоляват се обилно и се оставят да престоят на 20 минути в наклонен съд...
Джолан по македонски
След като заври печете на по-слаба фурна. Така приготвения македонски джолан поднесете с червено вино....
Леща плакия по македонски
Измиваме лещата добре и я слагаме в студена вода да се свари на тих огън, заедно с половината лук, моркови и чубрицата.
През това време сгорещяваме...
Агнешко бутче по македонски
Разрязваме бутчето внимателно покрай бедрената кост, като правим дълбок прорез като джоб. Посоляваме бутчето отвътре и отвън.
Нарязваме лука, чесъна...
Свинско месо по македонски
Измивам месото и нарязвам на средни кубчета. Запържвам го в мазнината до побеляване.
Морковите се нарязват на колелца, а лукът на ситно. Добавям...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: