Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Патладжан в Буркан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Патладжан в Буркан

Печен Патладжан в Буркан

Разгледай всички 12 избрани предложения относно печен патладжан в буркан в Gotvach.bg.
Шакшука с печен патладжанШакшука с печен патладжанШайбите патладжан се намазват обилно с мазнината и се поръсват със сол и черен пипер....
Разядка с печен патладжанРазядка с печен патладжан
Чудесно попълнение на разядката с печен патладжан са сухарчета и парче сирене....
Банички с печен патладжанБанички с печен патладжан
Банички с печен патладжан може да сервирате и с лек млечен сос....
Камамбер с печен патладжанКамамбер с печен патладжан
Камамберът с печен патладжан е готов....
Салата с печен патладжанСалата с печен патладжан
1
Чушките и патладжаните се изпичат. Обелват се и се почистват. Нарязват се в купа и към тях се добавят нарязаните лук, домат, чесън и магданоз....
Печен патладжан по сардинскиПечен патладжан по сардински
Разбъркайте добре и с лъжица разпределете сместта върху горещите патладжани. Сервирайте печените патладжани по сардински топли....
Имамбаялдъ с печен патладжанИмамбаялдъ с печен патладжан
Патладжаните се разрязват на две, посоляват се и се захлупват в намаслена тавичка във фурната на 200 градуса за 15 мин. Издълбава се меката им част...
Рулца от печен патладжанРулца от печен патладжан
Печем в загрята фурна в тава с хартия за печене....
Пастет от печен патладжанПастет от печен патладжан
Патладжанът се изпича равномерно от всички страни и веднага след това се потапя в студена вода, за да запази светлият си цвят....
Руло с печен патладжанРуло с печен патладжан
1
Навива се апетитното солено руло, като си помагате с хартията за печене. Оставете руло с печен патладжан в хладилника да стегне!...
Печен патладжан и пиперкиПечен патладжан и пиперки
Накиснете патладжана и чушките в маринатата за 1 час. Може да добавите и скилидки чесън и др. зеленчуци по желание....
Кюфтета от печен патладжанКюфтета от печен патладжан
1
Добре почистените патладжани се изпичат до готовност и се обелват докато са още топли. Счукват се в дървено хаванче с малко сол....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: