Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле Киев

Пиле Киев

Открий всички 12 авторски предложения относно пиле киев в Gotvach.bg.
Пиле по киевскиПиле по киевски
Отцедете пилето по киевски върху кухненска хартия....
Апетитно пиле по киевскиАпетитно пиле по киевскиРазбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер. Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути. Междувременно...
Котлети по киевскиКотлети по киевски
Поднесете Котлетите по киевски с картофена гарнитура или салата....
Пилешки гърди по киевскиПилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех. Покрива се с малкото филе...
Киевски пирог с пилеКиевски пирог с пиле
Сложете Киевския пирог с пиле да се изпече в умерено загряна фурна до зачервяване....
Бързи киевски котлетиБързи киевски котлети
Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне. Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...
Класически Киевски котлетиКласически Киевски котлети
Това филенце има две части – по-голяма и по-малка. Малката отрязваме и заделяме за после. Голямата е леко удебелена към кокалчето....
Пиле по испанскиПиле по испански
4
Сервира готовото печено пиле с гарнитура от ориз или грах в масло. Ароматно печено пиле по испански....
Пиле по ХавайскиПиле по Хавайски
Полейте с малко зехтин и печете пилето по хавайски във фурната на 200 градуса за 30 минути....
Пиле по аржентинскиПиле по аржентински
Пъхнете пилето по арженстински да се пече за около 30-40 минути в умерено загряна фурна....
Пиле по азиатскиПиле по азиатски
Най-напред започнете със сладко-киселия сос, като разбъркате всички продукти освен нишестето в тенджерка. След като заври, разбъркайте с размитото...
Пиле по баджанашкиПиле по баджанашки
Запържете месото в 3 с.л. загрято олио от всички страни. Разбийте яйцата с брашното, солта, млякото и оставете сместа да престои 10 мин. В...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: