Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле Киев
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех.
Покрива се с малкото филе...

Сложете Киевския пирог с пиле да се изпече в умерено загряна фурна до зачервяване....

Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне.
Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...

Това филенце има две части – по-голяма и по-малка. Малката отрязваме и заделяме за после. Голямата е леко удебелена към кокалчето....

Пъхнете пилето по арженстински да се пече за около 30-40 минути в умерено загряна фурна....

Оставете пиле по хайдушки на слаб огън да се готви около 1:45-2 час.
Времето зависи от това кога ще е готово месото....

Добавете пилето, маслините и подправките.
Догответе пилето със зеленчуци на слаб котлон.
Пилето по южняшки е готово!...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: