Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле Киев
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Апетитно пиле по киевскиРазбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер.
Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути. Междувременно...
Пилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех.
Покрива се с малкото филе...
Киевски пирог с пиле
Сложете Киевския пирог с пиле да се изпече в умерено загряна фурна до зачервяване....
Бързи киевски котлети
Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне.
Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...
Класически Киевски котлети
Това филенце има две части – по-голяма и по-малка. Малката отрязваме и заделяме за после. Голямата е леко удебелена към кокалчето....
Пиле по испанскиСервира готовото печено пиле с гарнитура от ориз или грах в масло.
Ароматно печено пиле по испански....
4
Пиле по Хавайски
Полейте с малко зехтин и печете пилето по хавайски във фурната на 200 градуса за 30 минути....
Пиле по аржентински
Пъхнете пилето по арженстински да се пече за около 30-40 минути в умерено загряна фурна....
Пиле по азиатски
Най-напред започнете със сладко-киселия сос, като разбъркате всички продукти освен нишестето в тенджерка. След като заври, разбъркайте с размитото...
Пиле по баджанашки
Запържете месото в 3 с.л. загрято олио от всички страни.
Разбийте яйцата с брашното, солта, млякото и оставете сместа да престои 10 мин.
В...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: