Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Императорски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчуци по императорски
По желание овкусете с черен пипер. Разбъркайте енергично и щом леко се сгъсти, отнемете от котлона....
Императорски ориз с пиле
Морковът се настъргва, а лукът се нарязва на ситно. Месото се нарязва на малки парчета.
В тендера с незалепващо дъно с малко олио първо се задушават...
Императорски Кайзершмарн
Моята версия на императорския сладкиш Кайзершмарн е по моя рецепта, която сега ще споделя с вас, не се пече на котлон, а на фурна....
Пиле по японски
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер.
Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб...
Пиле по боянски
В съд поставяме пилето заедно с морковите да врат.
Изчистваме гъбите, измиваме ги и нарязваме на едро.
Пресния лук също изчистваме и измиваме...
Пиле по баски
Нарязваме пилето като махаме крилата, бутчетата и бялото месо, трябва да направим 6 парчета.
В дълбок тиган загрейте зехтин и масло и запържете...
Пиле по кубински
Натъркваме нарязаното на малки порции пиле със смес от счукания чесън, сол, пипер и соковете от портокала и лимона, оставяме да се накисне за кратко...
Пиле по тоскански
Разрежете почистеното пиле на две половини. Отстранете големите кости, начукайте месото, посолете го и поръсете с черен пипер....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: