Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезен ли е Хайвера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хайвер с грис
Изсипете водата в тенджера и я сложете на котлона. Към нея добавете солта и олиото. Когато заври, веднага я махнете и постепенно прибавете гриса....
Рибен хайвер с грис
Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер....
Зеленчуков хайвер в буркани
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Гъбен хайвер с лук
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.
Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода.
Нарязват се на ситно и се смесват с...
Диетичен хайвер с извара
Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото.
Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус....
Пържен хайвер с яйца
В дълбок съд пасираме всички продукти без маслото добре.
После на котлона слагаме тиган и добавяме 2 с.л масло да загрее и добавяме сместа и пържим...
Тарама хайвер с крутони
Готовия хайвер се смесва с крутоните от препечен хляб и се украсява със сварено яйце, маслини и магданоз....
Къри хайвер с яйца
В голяма купа настържете яйцата, а чесъна пресовайте. Добавяте лимоновия сок, майонезата, кърито, магданоза, сол, черен пипер и сос Табаско на вкус...
Хайвер от грисДруг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
4
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
55
42
32
21
10
Дай твоята оценка: