Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнен бут от Сърна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен бут от сърнаПолейте пълнения еленски бут с 2-3 черпака от маринатата, намажете с масло и завийте с фолио....
Печен бут от сърнаВземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист.
Заливаме с кипящ...
1
Сърна по френски
Кипва се, добавя се месото и след 5 минути се маха от котлона и се сервира сърна по френски....
Руло от сърна с черен пиперОбезкостете бута, така че да остане правоъгълно парче сърнешко месо. Пригответе маринатата като смесите всички продукти за нея и я разбъркате енергично...
1
Пълнен агнешки бут
Пече се до пълно омекване на месото, като от време на време се полива с останалата бира....
Печено филе от сърна по старинна френска рецепта
Лукът се реше на шайби. Смесва се с оцета, зехтина, солта, бялото вино и белия пипер и в тази смес се слага месото.
Оставя се да се маринова 4...
Кюфтета от сърнаИзкиснете месото от сърна, измийте го под течаща вода, нарежете го на парчета и го смелете на кайма със сланината в машинка за мелене на месо....
1
Хапки от сърнаРибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват.
Маслото се сгорещява в тиган и в него се...
4
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: