Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнени Макарони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени Макарони

Пълнени Макарони

Разгледай всички 23 подбрани съвети за пълнени макарони в Gotvach.bg.
Пълнени макарони с каймаПълнени макарони с каймаГарнираме макароните на фурна и поднасяме. Пълнените макарони с кайма са готови....
Пълнени макарониПълнени макарони
С двата соса напълнете макароните и ги подреждайте в подходящ поднос....
Макарони с лещаМакарони с леща
Почистваме лещата и я промиваме под силна струя студена вода, след което я оставяме да се отцеди. Загряваме мазнината и запържваме зо хрупкавост...
Макарони с телешкоМакарони с телешко
Сварете макароните в подсолена вода според указанията на опаковката. Отцедете ги, залейте ги със загрятото масло и разбъркайте....
Макарони с доматиМакарони с домати
1
Сварете макароните в подсолена вода, като добавите и малко сол. Готовите полусварени макарони отцедете и облейте със студена вода....
Макарони с беконМакарони с бекон
Сварете и отцедете макароните. Разбийте яйцата с млякото, след което разтопете маслото. Намажете бекона на хапки и смесете с макароните....
Макарони с извараМакарони с извара
Сварете макароните според инструкцията на пакета. Отцедете и ги и към тях добавете изварата и горчицата....
Макарони с празМакарони с праз
Изсипете в тавичка макароните, а върху тях - праза. Запечете в умерена фурна около 30 минути....
Макарони с гъбиМакарони с гъби
Сварете макароните и ги смесете с 1/3 от маслото и натрошеното сирене. Изсипете половината в съд, намазан с масло и поръсен с галета....
Макарони с шункаМакарони с шунка
Сварете макароните, добавете шунката и готовия сос. Разбъркайте ястието и по желание настържете кашкавал....
Макарони в мултикукърМакарони в мултикукър
Макароните с водата се сваряват в кукъра на програма Паста за 12 минути....
Макарони с патладжанМакарони с патладжан
Докато се варят макароните, патладжанът се запържва в зехтин. Овкусява се със сол и черен пипер. Готовите макарони се отцеждат....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: