Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнено Гергьовско Агне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено Гергьовско Агне

Пълнено Гергьовско Агне

Разгледай всички 12 избрани предложения относно пълнено гергьовско агне в Gotvach.bg.
Пълнено гергьовско агнеПълнено гергьовско агнеСложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в затворена и гореща пещ. Агнето се пече в плътно затворена пещ....
Пълнено гергьовско агне с булгурПълнено гергьовско агне с булгур
Намажете пълненото агне първо с ракията, като я втривате навсякъде....
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещПълнено Гергьовско агне, печено в пещ
2
Покрийте цялото пълнено агне с булото. Поставете го в дълбока тава и налейте около 2 литра вода. Покрийте тавата с алуминиево фолио....
Гергьовско пълнено агнеГергьовско пълнено агне
Агнешката предна част се подготвя за мариноване, като се правят дълбоки прорези с остър нож в месото. В купичка се смесват сол, черен и червен пипер...
Гергьовско пълнено печено агнеГергьовско пълнено печено агне
Комплектът се сварява в леко подсолена вода. Имайте предвид, че черният дроб се вари за около 10 минути и се изважда, за да не стане прекалено твърд...
Гергьовско агнеГергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от кравето...
Гергьовско агне по чапкъновскиГергьовско агне по чапкъновски
Агнето се почиства добре, главичката и дреболиите се сваряват, като чревцата се измиват много добре и се сплитат на плитки. Варят се до омекване с...
Гергьовско агне в трапГергьовско агне в трап
Дреболиите се почистват, измиват и варят около 30 минути. Режат се на дребно и се задушават с мазнината. Прибавят се нарязаните гъби, лук, джодженът...
Гергьовско агне по кулскиГергьовско агне по кулски
Агнето се измива добре. Дреболиите също се измиват, сваряват се в подсолена вода, след което се нарязват на дребно. Лукът се нарязва, претрива...
Гергьовско агне на пещГергьовско агне на пещ
1
Осолява се от всички страни почистеното агне. Сваряват се и се нарязват на дребно вътрешностите. Лукът се нарязва и се задушава в олио, добавят...
Пълнено агнеПълнено агне
Пълненото агне е много вкусно....
Пълнено гергьовденско агнеПълнено гергьовденско агне
Агнешките дреболии се почистват (червата се обръщат, шкембето се попарва и изстъргва с нож, дробовете и сърцето се измиват) и се сваряват до полуготовност...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: