Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнено Гергьовско Агне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено гергьовско агнеСложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в затворена и гореща пещ.
Агнето се пече в плътно затворена пещ....
Пълнено гергьовско агне с булгур
Намажете пълненото агне първо с ракията, като я втривате навсякъде....
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещПокрийте цялото пълнено агне с булото.
Поставете го в дълбока тава и налейте около 2 литра вода. Покрийте тавата с алуминиево фолио....
2
Гергьовско пълнено агне
Агнешката предна част се подготвя за мариноване, като се правят дълбоки прорези с остър нож в месото. В купичка се смесват сол, черен и червен пипер...
Гергьовско пълнено печено агне
Комплектът се сварява в леко подсолена вода. Имайте предвид, че черният дроб се вари за около 10 минути и се изважда, за да не стане прекалено твърд...
Гергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от кравето...
Гергьовско агне по чапкъновски
Агнето се почиства добре, главичката и дреболиите се сваряват, като чревцата се измиват много добре и се сплитат на плитки. Варят се до омекване с...
Гергьовско агне в трап
Дреболиите се почистват, измиват и варят около 30 минути. Режат се на дребно и се задушават с мазнината. Прибавят се нарязаните гъби, лук, джодженът...
Гергьовско агне по кулски
Агнето се измива добре. Дреболиите също се измиват, сваряват се в подсолена вода, след което се нарязват на дребно.
Лукът се нарязва, претрива...
Гергьовско агне на пещОсолява се от всички страни почистеното агне. Сваряват се и се нарязват на дребно вътрешностите.
Лукът се нарязва и се задушава в олио, добавят...
1
Пълнено гергьовденско агне
Агнешките дреболии се почистват (червата се обръщат, шкембето се попарва и изстъргва с нож, дробовете и сърцето се измиват) и се сваряват до полуготовност...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: