Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ризото Китайски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото по китайскиВ два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Ризото по пиемонтски
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в половината от мазнината до златисто.
Прибавяме ориза и пържим докато бъркаме докато стане прозрачен....
Ризото по милански
Прибавя се още от бульона на порции по 1 ч.ч. до изчерпване на количеството. На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин....
Вкусно ризото по Джейми Оливър
Готовото ризото се поръсва с малко черен пипер и магданоз.
Вкусното ризото по Джейми Оливър е страхотно!...
Ризото с гъби по италианскиПри сервиране на всяка порция ризото се добавя чаена лъжичка масло и по желание допълнително пармезан.
Бон Апети!...
1
Ризото по милански с костен мозък
Нарязваме на ситно почистения лук и го запържваме в маслото до омекване и златисто.
Прибавяме костния мозък, измития и отцеден ориз и леко запържваме...
Ризото с морски дарове по италианскиГотовото кремообразно ризото с морски дарове, но с ясно разделени зрънца ориз (не трябва да се разкашква самият ориз никога) разпределете на порции...
5
Ризото с коприва
слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: