Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ризото Китайски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото Китайски

Ризото Китайски

Открий всички 24 кулинарни идеи относно ризото китайски в Gotvach.bg.
Ризото по китайскиРизото по китайскиВ два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Ризото по миланскиРизото по милански
Прибавя се още от бульона на порции по 1 ч.ч. до изчерпване на количеството. На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин....
Ризото по пиемонтскиРизото по пиемонтски
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в половината от мазнината до златисто. Прибавяме ориза и пържим докато бъркаме докато стане прозрачен....
Вкусно ризото по Джейми ОливърВкусно ризото по Джейми Оливър
Готовото ризото се поръсва с малко черен пипер и магданоз. Вкусното ризото по Джейми Оливър е страхотно!...
Ризото с пиле по италианскиРизото с пиле по италиански
Ризотото с пиле по италиански е готово....
Ризото с гъби по италианскиРизото с гъби по италиански
1
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за ризото с манатарки или ризото Миланезе....
Ризото по милански с костен мозъкРизото по милански с костен мозък
Нарязваме на ситно почистения лук и го запържваме в маслото до омекване и златисто. Прибавяме костния мозък, измития и отцеден ориз и леко запържваме...
Ризото с морски дарове по италианскиРизото с морски дарове по италиански
5
Ако обичаш ризото, опитай непременно и другите ни предложения за вкусно ризото, а именно ризото със скариди или нашето ризото миланезе....
Ризото в мултикукърРизото в мултикукър
1
Уредът се включва на програма за ризото за 35 мин и се затваря....
Ризото с тръбенкиРизото с тръбенки
Гъбите тръбенки правят това ризото наистина невероятно като цвят, вид и вкус!...
Ризото с калмариРизото с калмари
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз. Ризотото с калмари е много вкусно....
Ризото с рибаРизото с риба
1
Нарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата мазнина...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: