Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ризото Китайски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото по китайскиВ два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Ризото по милански
Прибавя се още от бульона на порции по 1 ч.ч. до изчерпване на количеството. На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин....
Ризото по пиемонтски
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в половината от мазнината до златисто.
Прибавяме ориза и пържим докато бъркаме докато стане прозрачен....
Вкусно ризото по Джейми Оливър
Готовото ризото се поръсва с малко черен пипер и магданоз.
Вкусното ризото по Джейми Оливър е страхотно!...
Ризото с гъби по италианскиАко рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за ризото с манатарки или ризото Миланезе....
1
Ризото по милански с костен мозък
Нарязваме на ситно почистения лук и го запържваме в маслото до омекване и златисто.
Прибавяме костния мозък, измития и отцеден ориз и леко запържваме...
Ризото с морски дарове по италианскиАко обичаш ризото, опитай непременно и другите ни предложения за вкусно ризото, а именно ризото със скариди или нашето ризото миланезе....
5
Ризото с калмари
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз.
Ризотото с калмари е много вкусно....
Ризото с рибаНарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата мазнина...
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: