Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско по Индийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско по Индийски

Свинско по Индийски

Прегледай всички 12 авторски предложения относно свинско по индийски в Gotvach.bg.
Свинско по индийскиСвинско по индийскиЗагрейте по-голямата част от маслото и сложете свинското на парчета да се запържи. Добавете кориандъра, карамфила и ситно нарязаният лук....
Пиле по индийски с ананасПиле по индийски с ананас
1
Ориза се сварява. Лукът заедно с растителното масло се задушава за няколко минутки. Месото се изпържва от двете страни. Прибавят се доматите и...
Пиле по индийски с бейби спанакПиле по индийски с бейби спанак
Пилето по индийски с бейби спанак възбужда вкусовите ви рецептори....
Доматена супа по индийски с кюфтенца по българскиДоматена супа по индийски с кюфтенца по български
1. В тенджера или дълбок тиган се сипва зехтин или олио, в което се запържва лукът с нарязаните на ситно чесън и моркови. Добавя се джинджифилът и...
Мжадара - ориз по индийски с леща и лукМжадара - ориз по индийски с леща и лук
1
Запържва се до златисто в загрято олио и се поръсва с индийско орехче....
Свинско по мераклийскиСвинско по мераклийски
Върнете във фурната и оставете свинското да се пече 1 час. Свинското по мераклийски е готово....
Свинско по СечуанскиСвинско по Сечуански
След 7-8 минути свинското по сечуански е готово. Пърженото свинско може да се поднесе със салата според сезона и пържени картофи....
Свинско по китайскиСвинско по китайски
Кълцаме свинското на възможно най-малки късчета и ги запържваме....
Свинско по мексиканскиСвинско по мексикански
6
Жестоко е това Свинско по мексикански, пробвайте задължително. Да предупредя хората с болни стомаси да не прекаляват....
Свинско по македонскиСвинско по македонски
1
Прибавяме почистените и нарязани на ситно лук и моркови, червения пипер и 1 ч.ч. вода, задушаваме под капак, докато месото омекне....
Свинско по френскиСвинско по френски
Настържете кашкавала на по-едро ренде. Разпределете го най-отгоре и намажете и останалата майонеза....
Свинско по градинарскиСвинско по градинарски
По желание може да се прехвърли в голям глинен съд и да се запече за 20-30 минути. Поднесете свинското по градинарски с пресен копър....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
52
43
32
22
10
Дай твоята оценка: