Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сос за Бургер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сос за Бургер

Сос за Бургер

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно сос за бургер в Gotvach.bg.
Домашен бургер с барбекю сосДомашен бургер с барбекю сосКъм бургера могат да се прибавят и различни добавки: бекон, сирене, чушки или продукти по ваш вкус....
Вкусен бургер с дзадзики сосВкусен бургер с дзадзики сос
Приготвяне на бургер кюфтетата: Преди да ги сложим на скарата /тигана/, намазваме с мазнина от двете страни всички кюфтета....
Бургер с бекон и барбекю сосБургер с бекон и барбекю сос
Бургерът с бекон и барбекю сос е готов....
Бургер с риба тонБургер с риба тон
Покриваме с горната част от питката и сервираме бургер с риба тон....
Мексикански бургер с бобМексикански бургер с боб
Мексиканският бургер с боб е готов....
Домашен бургер с пилешкоДомашен бургер с пилешко
Пекат се хлебчета за бургери на 175 °C за около 25-30 минути....
Бургер с кисели краставичкиБургер с кисели краставички
3
Краставичките и лукът се нарязват на ситно. Добавят се месото, черният пипер и солта. Разбърква се добре и се разделя на 6 топки. Топките се притискат...
Бургер с пилешко филеБургер с пилешко филе
Разрежете питката на две половини и запечете. Изпечете на скара или на грил тиган пилешкото филе, което предварително сте нарязали на жулиени,...
Вегетариански бургер с камамберВегетариански бургер с камамбер
Сложете лъжица от барбекю соса върху долната част на бургер питката....
Сръбски бургер с кебапчетаСръбски бургер с кебапчета
За един бургер се ползват 5 броя за средна питка. Изпичаме добре кебапчета на скара, барбекю, грил или лека намазнен грил тиган....
Пълнозърнест телешки бургер с картофкиПълнозърнест телешки бургер с картофки
Пълнозърнестият телешки бургер с пържени картофи е просто неустоим....
Двоен бургер с говеждо месоДвоен бургер с говеждо месо
Приготвих два двойни бургера и един с двойно кюфте и яйце въпреки че едвам изядох и единия двоен бургер с говеждо месо! Бон апетит!...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: